Haberler

    Arda Turan'dan 19 Mayıs tepkilerine cevap geldi

    Arda Turan, sosyal medya hesabından bir özel okula bayram mesajı yollarken "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dedi ve sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu.

    Arda Turan, sosyal medya hesabından bir özel okula bayram mesajı yollarken "19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" dedi ve sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu. Tecrübeli futbolcu ardından bir paylaşımda daha bulundu.

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arda Turan, "Bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali.. İnsan dalabilir. Bunda bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatı bulurlar." dedi.

    Arda, bir sonraki paylaşımında ise "Kolejin adını da yanlış söylemişim videoda onu söyleyen hiç yok." sözlerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Sosyal Medya Arda Turan 19 Mayıs Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Kenan Ersoy:

    Herşeye de bir cevap zorunda değilsin, Vatana hizmet etmek hepimizin görevi ama kimse senin kadar bu yaşta hiçbir şey yapmadan bu kadar para kazanmıyor, kazandığın paranın milyonda birini kazanamayan Vatan evlatlerı şehit oluyor. En büyük hatan da çok konuşuyorsun konuştukça da batıyorsun özür dile bitsin.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title