Haberler

Arda Turan - Berkay Şahin Kavgasının Hastane Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'le olan kavgasında hastane görüntüleri ortaya çıktı.

Günlerdir konuşulan Arda Turan - Berkay kavgasının görüntüleri ortaya çıktı.

Başakşehirli milli futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'in bardaki kavgası ve ardından hastanede yaşananların görüntüleri bu akşam Buket Aydın'la Kanal D Haber'de yayınlandı.

Kanal D Haber İstihbarat Şefi Emrullah Erdinç'in ulaştığı görüntülerde, o gece yaşananlar saniye saniye görülüyor.

KAVGA BARDA BAŞLADI, HASTANEDE DEVAM ETTİ

Emirgan'daki eğlence mekanında Arda Turan şarkıcı Berkay Şahin'in burnuna kafa attı. Berkay, apar topar hastaneye götürülürken hastanedeki görüntüler de ortaya çıktı.

Saatler 06:24'ü gösterdiğinde Arda hastaneye geliyor. Yanında kardeşi Okan Turan var. Kapıdan girişi sırasında Arda'nın belindeki kabarıklık dikkat çekiyor. Arda'nın bir eliyle silah olduğu sanılan kabarıklığı tuttuğu da görülüyor. Diğer eliyle de perdelemeye çalışıyor. İkili seri adımlarla içeri giriyor. Tam iki dakika sonra kameranın saati 06:26'yı gösterirken, Berkay Şahin ve Arda Turan hastanenin check-up servisinde kadraja giriyor.

ARDA TURAN ÖZÜR DİLİYOR

İkili bir koltuğa oturuyor sohbet etmeye başlıyor. Arda verdiği ifadeye göre, özür diliyor. Berkay'ın eşiyle ilgili bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. O sırada hastane personeli de içecek servisi yaptı.

SİLAH DEFALARCA EL DEĞİŞTİRDİ

Tam 18 dakika sonra,saatler 06:44'ü gösterirken Berkay ve Arda arasındaki tartışma hararetleniyor. Arda ifadesinde belirttiği gibi yanında getirdiği silahı, namlusuna mermi sürerek sehpanın üstüne atıyor. "Bana inanmıyorsan bu silahla istediğini yapabilirsin" diyor.

BERKAY SİLAHI KOLTUĞUN ÜZERİNE ATIYOR

Şarkıcı Berkay, o silahı sehpadan aldıktan sonra "Daha fazla rezilliğe gerek yok" diyerek yanlarındaki koltuğun üstüne atıyor. Silah defalarca koltukta yer değiştiriyor. Saatler 06:47'yi gösterirken, şarkıcı Berkay ifadesine göre Arda'ya hatalı olduğunu ve özür dilemesi gerektiğini söylüyor. Bunun üstüne Arda sinirleniyor. Silahı bir kez daha alıyor. Ve yere tek el ateş ediyor. İkili o sırada yalnız. Kameranın da kör noktasındalar. Yerden seken mermi hastane içindeki bir Printer'e saplanıyor. Silah sesine rağmen odaya kimse gelmiyor.

Ancak Berkay ile Arda arasındaki tartışma bir kez daha hararetleniyor. Yaklaşık 5 dakika boyunca tartışan ikili yine geldikleri yoldan birlikte yürüyerek hastanenin check-up servisinden çıkıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Muhtar:

Oh ne ala memleket! Hastane personeli bir de içecek servisi yapıyor. Silah patlıyor hastane güvenliği ortada yok. Hepsi danışıklı dövüş. . .

2
1
yanıtYanıtla
Yasemin:

Hastaneye silahla gidilmez , hastaneye bir demet çiçek le gidilir. gereksiz Arda

3
0
yanıtYanıtla
...:

ŞUNA MİLLİ FUTBOLCU DEMEYİ BIRAKIN .

2
0
yanıtYanıtla
mustafa:

eğer bu memlekette bir gram adalet varsa, arda ya gereken ceza verilir, her şeyden önce kulubünün vermesi gerekiyor.

1
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Hastane yönetimi açıklama yapsın güvenlik sıfır . Adam yaralasan gidip adamı vurur çıkarsın yani yarım kalan isi bitir Hastanesi ! Silahli birini nasıl içeri alırsın ? Icerde silah patliyor polis yine yok elini kolunu salla cik hastanesi ! Kafamda deli sorular .

1
0
yanıtYanıtla
gül:

biz pilates perforansımız etkilenmesin diye erkenden yatıyoruz adam sabahlara kadar geziyor, bu nasıl sporculuktur.

0
0
yanıtYanıtla
Abc:

Değersiz insanlara değer verilirse o da kendini bisey sanır...sonra da hastanede silah sıkar.. topluma özellikle de çocuklara ornek olan (olması gereken)bir sporcunun yaptığına bak..yazik

0
0
yanıtYanıtla
Abc:

Milli kafacı arda..

0
0
yanıtYanıtla
12345:

arda suçsuz masum günahsız yani :)murathan mungan ın dediği gibi bu ülkede herşey olursunuz rezil olmazsınız. ardanın ceza alması için illa berkayı vurması mı gerekiyor

0
0
yanıtYanıtla
KAMYONCUDAYI:

Bunların hepsini toplayıp kırbaclıycan arkalı önlü vurcan atacan köşeye

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title