Haberler

Ünlü Sunucu Bircan Bali'den, Bomba İddia: Acaba Arda'ya mı Bir Taciz Var?

Güncelleme:

Ünlü sunucu Bircan Bali, Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e, "O önce kendi kocasının sapkın ilişkilerine baksın." dediğini ileri sürdü. Bali ardından, Arda Turan'ın silahla hastaneye gittiğini hatırlatarak, "Acaba Arda'ya mı bir taciz var?" sorusunu sordu.

Arda Turan'ın Berkay'ın eşine asıldığı ve ardından ünlü popçunun burnunu kırdığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüşken, bir skandal iddia da Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programında gündeme geldi.

Arda Turan Berkay'ın Eşine, 'O Önce Kendi Kocasının Sapkın İlişkilerine Baksın' Dediği İddia EdildiBircan Bali

"KOCASININ SAPKIN İLİŞKİLERİNE BAKSIN"

Arda Turan'ın bir eğlence mekanında önce şarkıcı Berkay'ın eşine sarkıntılık yapıp daha sonra ise, Berkay'a kafa atması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali, Arda Turan'ın Berkay'ın eşi için, "O önce kendi kocasının sapkın ilişkilerine baksın." dediğini ileri sürdü. Bali ardından Arda Turan'ın silahla hastaneye gittiğini hatırlatarak, "Acaba Arda'ya mı bir taciz var?" sorusunu sordu.

Arda Turan Berkay'ın Eşine, 'O Önce Kendi Kocasının Sapkın İlişkilerine Baksın' Dediği İddia Edildi

ARDA TURAN KAÇ YIL CEZA ALIR?

Öte yandan Söylemezsem Olmaz canlı yayına bağlanan Avukat Levent Karakoç, Arda Turan'ın kaç yıl ceza alacağı sorusuna açıklık getirdi. Karakoç, yaralama olayında 2 ila 5 yıl arasında bir ceza verilebileceğini belirtti. Fakat vücutta bir kemik kırılması varsa bu cezanın 3 ila 7 buçuk yıl arasında da değişebileceğini vurguladı.

Arda Turan Berkay'ın Eşine, 'O Önce Kendi Kocasının Sapkın İlişkilerine Baksın' Dediği İddia Edildi

NE OLMUŞTU?

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: "Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı." Arda Turan'ın burnu kırıldığı için ameliyat olan Berkay'ın operasyondan önce yanına silahla giderek "Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim" dediği iddia edilmişti.

Ünlü Sunucu Bircan Bali'den Bomba İddia: Acaba Arda'ya mı Bir Taciz Var?

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

fx:

arda''ya linç bu kadar kolay olmamalı. arda, boyle şeyler yapacak biri değil.

6
6
yanıtYanıtla
F 12500:

FX , silah var silah . Bu kadar mı tutkulusunuz ya ? Bu kadar mı okuma özürlüsünüz ? Adam SİLAH çekmiş .

yanıt7
yanıt2
Eye:

Dunyanin 1 numarali teniscisi R. Nadal sel felaketinden sonra halka karisip yardim icin camura girer. Bizdede boyle kendini bir sey zanneden avrupada tutunamamis tipitipte yerin dibine girer. Ne rezil kepaze utanmaz herifmis bu arda.

9
3
yanıtYanıtla
....:

beter olsunnn arda turannn . . . .

5
3
yanıtYanıtla
cevat:

yaw bırakın bu mafya bozuntusu şımarık arda denilen adamı. birirsi kalksın desinki bir faydası var. adam milli takımı sattı. inşallah iyi bir ceza alır. bence fazlasıyla hak ediyor.

6
2
yanıtYanıtla
Kel Müdür:

Arda konusu birleşmiş milletlerde ele alınsın;)))bu konuyu ancak dünya çözer:))

5
1
yanıtYanıtla
Öğretmen Dede:

Çok Dogru Söylüyorsun Müdürüm.

yanıt2
yanıt2
DEMİR YUMRUK HABİP:

ARDA ERKEKSE GELSİN BENLE MAÇ YAPSIN DA YERE SERİYİM O ZİBİDİYİ:))

1
4
yanıtYanıtla
HAZAN:

tipe gel abi.

2
1
yanıtYanıtla
tk:

mide balandırıcı ünlüler

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title