Haberler

Arda Turan, Berberini İspanya'ya Getirtti, En Enlü Mekanda Traş Oldu

Güncelleme:

Arda Turan, önceki gün Türkiye'den gelen berberine Barcelona'nın en lüks mekanlarından biri olan Botafumeiro'da saçını kestirdi!

Bayrampaşa'dan başlayıp Barcelona'ya uzanan hayatıyla gündem olan Arda Turan, yine olay yarattı. Yıldız futbolcu, Barcelona'da Türkiye'den birçok dostu gibi berberi Veysel Şenel'i de ağırladı. Birkaç gündür İspanya'da olan Şenel, Türkiye'ye dönmeden önce de Arda Turan'ın saçını kesti.

EN ÜNLÜ RESTORANDA TRAŞ OLDU

Ancak traş için seçilen adres ilginçti. Yıldız futbolcu, sevgilisi Aslıhan Doğan ve arkadaşlarıyla gittiği Barcelona'nın en ünlü restoranlarından biri olan Botafumeiro'da traş oldu. Traş ettiği Arda Turan'la fotoğrafını da sosyal medyadan paylaşan Veysel Şenel, "Kralımın saçını her yerde keserim" dedi.

AYRICALIK TANINIYOR

Bu arada Barcelona'da top koşturan bütün futbolculara kentteki tüm mekanların özel ayrıcalıklar sunduğu biliniyor. Birçok restoran ve gece kulübünde Barcelonalı yıldızlar için özel masa ve bölümler hazır bulunduruluyor.


TRAŞ SONRASI YEMEK

Milli futbolcu Arda Turan, saç traşının ardından sevgilisi Aslıhan Doğan ve yakın dostları Zafer Çika ile Oğulcan Engin'le yemek yedi.

(Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Türkiye İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (33)

saç, sakal, kıl, tüy:

etrafa saçılan kılların arasında yemek. . ne mide varmış be!

12
21
yanıtYanıtla
zazaki:

atleti giyen masaya oturmus ne is:)

21
2
yanıtYanıtla
tacettin ark:

görgüsüzlük budur işte sonradan görme bir saç kesmeye özel berber kaç tl masrafı var acaba ben aksaray da 5 tl ye oluyorum gayette memnunum :) israf haramdır

20
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ula ne mal insanlarsınız

20
0
yanıtYanıtla
chesterMobil-ANDROID:

şımarık herif

10
10
yanıtYanıtla
jetgil:

arda tam bir kro..para olmasa o tipe o kizlar niye baksin...sempatik olabilir onlar icin ..ama o para olmasa yemisim Tr de cok var oyle Arda Turan ..ahh ulan .d

14
4
yanıtYanıtla
yazar:

birileri bu futbolcu bozuntusuna soylesin gosteris insanlara asagidan bakis simariklik birseye yaramaz duserse gosderis olarak getirtiyi belber bile kurtaramaz onu heralda dunyadan haberi yok bu zeka ozurlunun donsun etrafina bir baksin simarik parali insanlarin sonu nerde bitiyor olmuyor surunuyior

15
2
yanıtYanıtla
Way ardasina:

Ne bu bee sanki milli mesele surekli arda köyden indim sehre gundi misali

17
0
yanıtYanıtla
tipolojiMobil-ANDROID:

40 kalip sabunlanda yikansan nafile ,bu tip degil ozel berber hic bir sey kurtarmaz

11
5
yanıtYanıtla
SERKAN:

Restorantta traşmı olur evladım

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title