Haberler

    Arda Turan, Barcelona'dan Vazgeçmedi

    Arda Turan, Barcelona'dan ayrılmayı düşünmüyor.


    Arda Turan, Barcelona'dan vazgeçmedi Arda Turan, Barcelona'dan ayrılmayı düşünmüyor. Katalan ekibiyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunan milli futbolcu, Galatasaray'ın tüm girişimlerine rağmen Barcelona ısrarını sürdürüyor.


    Sports'ta yer alan haberde Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, İspanya basınında yer alan haberleri yalanladı ve 30 yaşındaki Arda'nın Barcelona'da kalacağını aktardı. Menajer Bulut, Arda'nın birkaç gün önce transfer tekliflerine kapılarını kapattığını ve İspanya'da mutlu olduğunu söyledi.


    Geçtiğimiz gün İspanya basınında yıldız oyuncunun sarı-kırmızılı kulüple ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edilmişti ancak gün içinde açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek transferi kapattıklarını söyledi.


    Yaz boyunca hem Arda Turan hem de menajer Ahmet Bulut milli futbolcunun hiç bir yere gitmeyeceğini yinelerken, Barcelona yeni sezon forma numaraları tanımında Arda'ya geçen yıl olduğu gibi 7 numarayı verdi.

    Aynı başlıkta

    İspanya Ligi

    Sonuçlar

    Puan durumu

    GalatasarayEkipArda TuranSporcuUmut BulutSporcu
    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Ahmet Bulut Arda Turan İspanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title