Haberler

Arda Turan Amerika Temsilcisi Chicago Fire'a Transfer Oluyor

Güncelleme:

Barcelona, Arda Turan'ın transferi için ABD Major Lig takımlarından Chicago Fire ile görüşüyor.

Devre arası transfer döneminde ismi Beşiktaş, Başakşehir, Milan ve Premier Lig takımları ile anılan Arda Turan'ın sürpriz bir şekilde Amerika'ya transfer olabileceği iddia edildi.

İngiliz Daily Mail gazetesinin iddiasına göre MLS takımlarından Chicago Fire, bu sezon Barcelona'da süre alamayan Arda Turan'ı transfer etmek istiyor.

ALMAN YILDIZ İLE AYNI MAAŞI ALACAK

Bastian Schweinsteiger ile yollarını ayıran Chicago Fire takımının, Alman futbolcuya verdiği maaşın aynısını Arda Turan'a önereceği belirtildi.

2015 yılında 34 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan 30 yaşındaki Milli futbolcu, bu sezon Barcelona'da hiçbir resmi maçta süre alamadı. (Bein Sports)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Arda Turan Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

Lak Lak:

Parayı verin ona somaliye bile gider. Para için yaşıyorlar.

14
1
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

arda havadan gelmedi barcelonaya madridde top oynadı geldi onu barcada yediler messinin olması en büyük şansızlıgıdır ama kendimde hata yaptı profesyonel olamadı magazinde yıldız oldu ama yinede kaliteli futbolcu saygılar.not:bu sözün üstüne söz yazmayın sözün bittiği an

9
5
yanıtYanıtla
Fenerbahçem:

Abi afam bi gun beşiktaş bigun başakşehirde bu nasıl haber! Ardayla dalga geçen insanlar ispanyada haritanın yerini gösteremezler bir fenerli olarak ardaya sahip çıkalım

10
4
yanıtYanıtla
mmt.k:

Adam ispanyaya hakkı ile gitti babalar gibi top oynadı o oyun ile barcellonaya transfer oldu orda bazı futbolcuların önüne gecmesin diye oynatılmadı cıktığı maçları izleyen arkadaşlar bilir. Tarihte kendi insanını bizim kadar iyi gömen bir millet yoktur ki bunun farkına varılsa kim bilir kimler biZi gömer kötü bile olsa sahip cıkın be adam her şeyden önce bir türk...

10
2
yanıtYanıtla
Arda Turan:

Sonunda transfer oluyorum çok şükür

9
1
yanıtYanıtla
umit basan:

ben bu adami dedikodu programlarinda kari pesinde haberlerinde goruyorum. ilk defa futbolla alakali bisey gorunce sasirdim. yan bahceye merdivenle gecmeler kizlara sarkip fotosop demeler. en son spor hocasina sorvayvir yapcanmi bu fizikle demis. adam fizik lede ilgili. kardesi gibi girsin edhoda adam vursun topa vuramamaktan iyidir.

7
1
yanıtYanıtla
Osman:

Yok yok Sibirya ligi ne gidecekmiş

6
1
yanıtYanıtla
arda t.:

barcelonaya gitmen thy nin reklam anasponsorluğu sonrası ve bir türk futbolcuyu ana sponsor isteğiyle takıma alınman olabilir mi?. . yada değilse barcolana bu kadar apta mı 34 milyon euroya seni alıor ve ödeme yapıyor daha fazlası ama sezonda kadroya dahi almıyor. . . uyanın thy ana sponsor oluyor ama bir türk futbolcu ( devlet te büyük abisi olan ) :) iyi uyanmalar herkese ::

4
2
yanıtYanıtla
Aga:

Kendini bilmezsen sana senin kim oldugunu bildirirler uyanik gecinen salaklardan para hersey degildir futbolcu icin hatdini astin sana haddini bildirdiler adami oyle al aşşagi ederler

2
2
yanıtYanıtla
cafer:

Spor sayfalarindan daha çok magazin sayfalarında yer alırsan akıbeti budur

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title