Haberler

Barcelona'da Arda Turan'ın Forma Numarası Coutinho'ya Gitti

Güncelleme:

Barcelona'nın 160 milyon Euro bedelle Liverpool'dan kadrosuna kattığı Coutinho, Arda Turan'ın 7 numaralı formasını aldı.

Barcelona'nın 160 milyon Euro bedelle Liverpool'dan kadrosuna kattığı Coutinho'ya 7 numaralı formanın verildiği iddia edildi. Bilindiği üzere Katalan ekibinde 7 numarayı Arda Turan giyiyordu.

Liverpool'dan 160 milyon Euro gibi rekor bir ücretle Barcelona'ya transfer olan Philippe Coutinho'nun giyeceği forma numarası da belli oldu. İspanyol taraftarlar, Barcelona ürünlerinin satıldığı mağazalarda yeni transfer Coutinho'nun formasına büyük ilgi gösteriyor. Bugün sosyal medyada yayılan bir fotoğraf ise gündeme bomba gibi düştü.

ARDA'NIN FORMASI COUTINHO'YA GİTTİ

25 yaşındaki yeni transferin formasını almak isteyen bir taraftar, bu anı fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Bu fotoğraftaki dikkat çeken en önemli ayrıntı ise formanın numarasıydı. Coutinho'nun ismi yazılı olan Barcelona formasının numarası 7 olarak belirlendi. Bilindiği üzere İspanyol devinde 7 numaralı formayı Arda Turan giyiyordu. Bu olayın ardından milli futbolcunun Katalan takımından ayrılacağının kesinleştiği de konuşulmaya başlandı.

Arda Turan'ın ismi son günlerde sıkça Medipol Başakşehir ile de anılıyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Philippe Coutinho Arda Turan Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (25)

Alim:

Aman ne kariyerdi ya herhalde barcelona tarihinde böyle bir tongaya düşmemiştir bence ardayı kim aldıysa veya sebep olduysa bin pişmandır. . . .

16
1
yanıtYanıtla
Dankom:

Arda Futbolcu değil medya maymunu koca bir balondur. Barca bunu çok geç farketti, ama yine de fark etti. Bu yüzden yerine birini transfer etti.

14
3
yanıtYanıtla
Adımı Yazmayım:

bırak gel galatasaraya. sen buranın evladısın. bırak artık şunları be arda. . .

2
14
yanıtYanıtla
Galatasaray Spor Klübü:

Feenrlisin galiba. . . çok istiyorsan Aziz alsın . Bizim öyle adama ihtiyacımız yok

yanıt4
yanıt3
ahmet gale:

adamı deli etme

yanıt0
yanıt0
Yürü git.:

Arda anca zeytinburnu sızma yağ sporda oynar.

yanıt0
yanıt0
Çapkın:

Asalak arda

14
2
yanıtYanıtla
sercan:

meyve veren araç taşlanırmış doğru arda türklerin yüz akı olmuştur her insan gibi iniş çıkış olur futbol yaşantısında adamı gömmeyin barcelonada kaç türk evladı oynar sayarmısınız biz türkler kendi evladımıza sahip çızkmaz isek diyecek söz yok yazıkkk

5
11
yanıtYanıtla
Cevap:

Formayı hakeden kazanır. Milli duygularla top oynanmaz.

yanıt4
yanıt0
İyide:

Ardanın 65 yaşındaki gazeteci büyüğüne yaptıkları affedilir bi olay değil, Arda o gün bu milletin gönlünde öldü. Barca performansı geçen sezon gayet iyiydi (asist ve gol olarak) yeni t. direktör istemedi olay bitti.

yanıt3
yanıt2
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title