Haberler

Arda Galatasaraylıları Çıldırttı!

Güncelleme:

Milli futbolcunun Galatasaray'dan,?"Bu kulüp" diye bahsetmesi tepkilere neden oldu.

Milli futbolcunun Galatasaray'dan, "Bu kulüp" diye bahsetmesi tepkilere neden oldu. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın hocası İncesu, "Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır, Arda efendi. Haddini bil!" dedi.

Arda Turan'ın Letfer için görüşlerini açıklarken, "Efsanelere sahip çıkmak lazım. Bülent Korkmaz bayrak adam olduğu bu kulüpten 6 ay sonra gönderildi. Bu kulüpte yemek verilmediği zamanlar oldu" deyince camia patladı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: ARDA DÖNEMEZ

Arda Turan'ın NTVSpor'a yaptığı açıklamaların şık olmadığını söyleyen Abdurrahim Albayrak, Galatasaray'ın çok büyük bir camia olduğunu ve bu tür açıklamalarla bir şey kaybetmeyeceğini belirtti. Galatasaray'dan kalp kırarak gitmenin kimseye faydasının olmayacağını belirten Albayrak, "Sonra pişman olursunuz. Bir gün işiniz düşer, dönmek istersiniz ama dönemezsiniz diyerek" Arda Turan'a sert bir cevap verdi.

TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ SEDAT İNCESU

"Bu kulüp dediğin Galatasaray'dır Arda efendi. Yemek verilmemiş. Adamlık, sporculuk, takım ruhu karnı açken cebinde son kalan bozuklukları birleştirerek servis arabasına ancak 15 TL lik mazot alarak antremana gitmektir. Şartlar ne olursa olsun kulübüne ihanet etmemektir. Sen de haklısın yemek verilmediği için açlıktan gözün kararmıştır görememişsindir, Engelsiz Aslanların verdiği savaşı" diye tepki gösterdi. Taraftarlar da, " İspanya'da yaşa, topunu oyna ama kükreyen aslanımızdan uzak dur" ifadelerini kullandı.

TWİTTER'DA ÖFKE SELİ

Arda'nın Galatasaray'dan 'Bu kulüp' diye bahsetmesi Twitter'i salladı. İşte Twitter'da Arda Turan muhabbeti

- Arda Turan GALATASARAY a "bu" takim demis. Bizde alt yapimizdan yetisip adam olanlara Metin olamayanlara emre yada arda diyoruz.

- Arda Turan türlü hâlleriyle Emre Belözoğlu'nun birkaç yıla kadar boşaltacağı sevimsizlik tahtına aday... Hayırlı olsun.

- OĞUZ ATAY- Arda iyi bir Galatasaraylı ve onun yeri Galatasaray'da bellidir ama biz bu yolda, inanmış ve kenetlenmişken biraz susması gerekiyor...

- Arda Turan hakkındaki son twit; KAPALI'dan.. "Konuştukça Batıyorsunuz Kalbimizden Çıkıyorsunuz"

- SUAT KAYA: "Arda'nın her hareketi Türkiye'de ki gibi manşet yapılmıyor. Bu yüzden doğduğu takımı eleştirip manşet olmak ona cazip geliyor."

- Arda Turan oley derdik.. Şimdiyse Arda Turan o ney? diyoruz..

- Biliyoruz Arda Turan haklısın.Takım harika,stad mükemmel,tribünler her zamanki gibi muhteşem ama bari bu kadar belli etme. Sen anladın hani.

- arda turan, milli piyango vuran varoş insanı gibi. parayı bulduktan sonra nişantaşı'na taşınan ama eyüp'teki akrabalarını çekiştiren tip.

- Arda Turan.. Ne sen konuşuluyorsun artık ne de Sinem ve Sinemaların.. Şu anda tek konuşulan başarıları GALATASARAYIN !

- Bu Arda Turan konusu artık can sıkmaya başladı. 9da 9 yapan takimi konusun. Birakin Umursamayin Arda'yı. Günaydın.

- Arda Turan ,Emre nin yolundan gittigin ne kadar belli! BU dedigin kulub senin kariyerini ve ailenin refahda yasamasini saglayan kulubtur

- Arda Turan kadar sahip cikilan, sevilen bir adam bunu kendi kendine nasil bitirir anlamiyorum. Tek yapman gereken susmak, hala vidi vidi.

- GS nin o gittikten sonraki formu ve başarısı ortada sanırım bu da zoruna gitmiş Arda Turan ın! Arda Turan resmen ağız ishali olmuş!

- Oysa biz Arda Turan ı ispanya ya giderken ayakları çalışsın istemiştik.Malesef yine çene galip geldi.

- Sevgili Arda Turan çok gereksiz çıkışlar yaparak sana olan sempatiyi antipatiye çeviriyorsun.Unutma Türk futbolu senden ibaret değil...

ARDA'DAN JET YANIT

TRT 1'de yayınlanan Stadyum programına telefonla bağlanan milli futbolcu Arda Turan, "Önce bütün futbol camiasının başı sağolsun Lefter abi nedeniyle. O katıldığım programın tamamını izlemek lazım. Orada Ankaragücü'lü futbolcuların mücadelesi ve Arsenal'in Henry efsanesini yaratmasınn neden bizim ülkemizde olmadığının tartışıldığı bir programdı. Konuda da örnek Bülent Korkmaz'dı. Bizim ülkemizdeki en son adam Bülent Korkmaz denildi. Ben de bunun üstüne Bülent Korkmaz'ın bile G.Saray'da ıslıklandığını ve kulüpte restorana bile giremediği dönemler olduğunu söyledim. Bunu söylerken 'bu kulüp' diye ifade etmişim. Hiç rahatsız değilim. Çünkü ben G.Saray'la ilgili konuşurken 'bu kulüp', 'bizim kulüp' tarzında konuştuğum için her zaman bu biraz yanlış anlaşılmaya varmış" ifadelerini kullandı.

"HERKES İŞİNE BAKSIN"

Galatasaray sevgisi hakkında konuşan Arda, "Benim G.Saray'ı sevmek için allahtan başka kimseye ihtiyacım yok. Galatasaray'dan ayrılıp da G.Saray'ı bu kadar sevdiğini söyleyen bir başka insan da hatırlamıyorum. Sadece insanlar çok art niyetliler. Ben orada güzel şeyler de söyledim. Bu tarz şeylerin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben futbolun içindeyim ve bunu değiştirmek için de uğraşıcam. Ben değiştirmezsem, bu futbolun içindeki insanlar değiştirmezse, kimler değiştirecek? O yüzden hiç umrumda değil kimin ne söylediği.

Benim Galatasaraylılığımı yargılayacak olanlar onlar da değiller. Ne kadar başarılı olduğum tartışılır ama ben o kulübün formasını giydim. Beni Arda yapan G.Saray'dır. Bunu her zaman da en çok ben söylüyorum. O yüzden 'o kulüp', 'bu kulüp' falan herkes kendi işine baksın. Benim G.Saray Kulübü'nü ne kadar sevdiğim, ne kadar saygı duyduğum kimseyi ilgilendirmez. İbrahim Üzülmez'den örnek verilseydi ondan bahsederdim. Bülent Korkmaz ve Henry konuşuldu programda onu söyledim. Ben G.Saray'ı nasıl ifade ediceğimi gayet iyi biliyorum. Kimseye bu konuyla ilgili hesap da vermem. Benim Galatsaraylılığımı bilen herkes görüyor, o yüzden içim rahattır" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Spor

Bülent Korkmaz Galatasaray Arda Turan İspanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title