Haberler

Arda 'Donzi' Aldı

Güncelleme:

Milli futbolcu, 600 bin dolarlık maliyeti olan 'Donzi' marka sürat teknesi aldı.

Geçtiğimiz yıllarda Acun Ilıcalı'nın Aston Martin aracını alan Arda Turan, bu kez yapımcının tavsiyesiyle sürat teknesi sahibi oldu. Yıldız futbolcu, 600 bin dolarlık teknesiyle bu yaz Çeşme sahillerinde havasını atacak.

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan, yakın dostu Acun Ilıcalı'nın izinden gidiyor. Geçtiğimiz yıllarda Ilıcalı'nın Aston Martin marka otomobilini satın alan yıldız futbolcu, şimdi de ünlü yapımcının tavsiyesiyle kendisine sürat teknesi aldı.

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz yaz Bodrum sahillerinde boy gösterdiği Donzi marka sürat teknesine hayran kalan Arda Turan, kesenin ağzını açtı.

YATA 150 BİN DOLAR ÖDEMİŞTİ

Ünlü futbolcunun; birkaç hafta sonra kavuşacağı sürat teknesine 600 bin dolar verdiği öğrenildi. Arda Turan, yeni oyuncağıyla bu yaz Sinem Kobal'la Çeşme sahillerinde boy gösterecek. Bu arada Arda Turan, geçtiğimiz yaz da yakın dostları Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika ile ortaklaşa bir yat satın almıştı.

Bu yat için 300 bin dolar ödeyen Çika ile Turan, Çeşme'ye gittiklerinde sürekli bu yatta görüntülenmişti. Bu sezon da Sinem Kobal'la aynı yatta kalması beklenen yıldız futbolcu, yeni satın aldığı Donzi marka sürat teknesiyle gezerek ise stresini atacak!

ACUN'UN İZİNDE!

Arda Turan, yediği içtiği ayrı gitmeyen Acun Ilıcalı'dan 2009 yılında Aston Martin marka aracını satın almıştı. Yapımcı, lüks otomobilini Arda'ya 1 milyon liraya satmıştı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aston Martin Acun Ilıcalı Arda Turan Çeşme Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title