Haberler

Arda-Berkay Kavgasının Tanığı Olan Burak Yılmaz'ın, İfadesi Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Arda Turan-Berkay kavgası sırasında, olay yerinde bulunan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Yılmaz, Berkay'ın korumalarına "Silahımı getirin" talimatı verdiğini iddia etti.

Arda Turan-Berkay kavgası sırasında olay yerinde bulunan milli futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Burak Yılmaz, ifadesinde mekanın küçük ve karanlık olduğunu belirtti, taciz olayını görmediğini söyledi. Yılmaz, Berkay'ın korumalarına "Silahımı getirin" talimatı verdiğini iddia etti.

Arda-Berkay Kavgasının Tanığı Olan Burak Yılmaz'ın İfadesi Ortaya Çıktı

"ARDA TURAN SÜREKLİ YANIMDAYDI"

Burak Yılmaz, ifadesinde mekanın küçük ve karanlık olduğunu belirtti, taciz olayını görmediğini söyleyerek, "Arda Turan sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm. Güvenlik kamerası varsa her şey ortaya." dedi.

Arda-Berkay Kavgasının Tanığı Olan Burak Yılmaz'ın İfadesi Ortaya Çıktı

"BERKAY KORUMALARINDAN SİLAHINI İSTEDİ"

Milli futbolcu, daha önce tanıştığı şarkıcı Berkay'ın dışarıdaki korumalarına "Silahımı getirin" talimatı verdiğini iddia etti. Bu gelişme sonrası tekrar mekana girdiğini belirten Burak Yılmaz, olayların daha fazla büyümemesi için Arda'yı oradan uzaklaştırdığını söyledi. "Sözlü taciz" iddiasıyla milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında kavga çıkmış, burnu kırılan Berkay'ın gittiği hastanede Arda Turan'ın silahla ateş ettiği iddia edilmişti. Berkay, Arda Turan'dan şikayetçi olurken olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Arda-Berkay Kavgasının Tanığı Olan Burak Yılmaz'ın İfadesi Ortaya Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Yılmaz Arda Turan Magazin Haberler

500

Yorumlar (78)

yorumcu:

arda sonuna kadar haklıdır. adamın dibidir arda. çekemeyen anten taksın. .

8
33
yanıtYanıtla
gs:

bu burak alkollu kaza yapıp selcugun arabasıyla ortadan kaybolan ceza almadan olayı kapatan eleman degıl mı bunun neyıne ınanılır

40
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bozacıya şahitlik yapan şıracı

25
0
yanıtYanıtla
AYSBERK:

Burak bu işleri BURAK YILMAZ . Sanki sen sütten çıkmış ak kaşıksın . . . Sen değil miydin : Halk otobüsü şoförüne saldıran ? Tamam siz de insansınız , sizinde sinir sisteminiz var da , fakat sizler halka mal olmuş kişilersiniz , sizi izleyen örnek alan bir çok genç var . Nasıl olacak şimdi ? Sizler yaşamınızda hatalara meal vermeyeceksiniz . . .

22
3
yanıtYanıtla
Uykusuz:

Ayrıca bu arkadaş alkollüyken araçla takla attı, ehliyeti hala cebinde. . Gariban 2 bira içer alırlar ehliyeti.

yanıt5
yanıt0
ismail karaköy:

Arda denilen bu adamın haklı bir tarafı yoktur. yaptığı kabul edilemez cezasını çekmeli

21
3
yanıtYanıtla
şifali:

hepsi soytarı

21
0
yanıtYanıtla
doğruyu severim:

yahu arkadaş ben anlamıyorum bunlar ne zamandan beri silahı tanır oldular hayret. . . . arda yılmaz ve çetesi . . . .

14
5
yanıtYanıtla
abdullahcansag:

ardanın kardeşi eşkiya dünyaya hükümdar olmazda oynuyordu ordan çalmışlatdır

yanıt5
yanıt0
kadir can:

Bu soytarı denilen arda hem adamın eşini taciz ediyor hem burnunu kırıyor hem silahla ateş açıyor acilen savcılık yakalayıp cezaevine gönderilsın şımarık hayatında görmediği parayı gördu nerdan ne olduğu bellı deyıl .

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title