Haberler

Eskişehir Valisi, Üniversite Katliamını Yapan Saldırganın Kimliği Açıkladı! İşte Fotoğrafı

Güncelleme:

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Osmangazi Üniversitesi'nde 4 kişiyi katleden saldırganın adının Volkan Bayar olduğunu duyurdu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olan Volkan Bayar, henüz belirlenemeyen nedenle, fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak'ı silahla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı. Üniversitede yarın yapılması planlanan sınavlar haftaya ertelendi. Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak da saldırganın Volkan Bayar olduğunu doğruladı.

VALİ DUYURDU: SALDIRGANIN ADI VOLKAN BAYAR

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, araştırma görevlisi Volkan Bayar tarafından 4 akademik personelin tabancayla vurularak, öldürüldüğü Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, saldırıya ilişkin bilgi aldı. Fakülte binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Özdemir, savcılığın olaya el koyduğunu belirterek, "Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde üzücü bir olay meydana geldi. Volkan Bayar adında araştırma görevlisi, fakültenin dekan yardımcısı ile 2 araştırma görevlisi ve fakülte sekreteri olmak üzere 4 kişiyi silahla öldürdü. Başsavcılığımız 3 savcı görevlendirdi. Olayın araştırması yapılıyor. Çok yönlü araştırma yapıldıktan sonra sebepleriyle ilgili geniş bilgi verilecek. Görevde olan bir kişiydi. Son derece üzüntülüyüz. Başsavcılığımız olaya el koydu" diye konuştu

TOKAT'TAN GELMİŞ, HAKKINDA SORUŞTURMA VARDI

Volkan Bayer, fakülte binasının kapısına gelen polislere elindeki tabancayla birlikte teslim oldu. Gözaltına alınan araştırma görevlisi Volkan Bayer sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Gelen sağlık ekipleri ise Volkan B.'nin vurduğu 4 kişinin de olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Volkan Bayer'in Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden doktora yapmak üzere üniversiteye geldiği, akademik ve idari personele yönelik sözlü saldırıları nedeniyle hakkında yürütülen soruşturma olduğu öğrenildi.

İŞTE SALDIRGAN:

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Osmangazi 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

osmanlı:

ben eski TÜRKİYE Yİ istiyorum yeni TÜRKİYE hiç hoşuma gitmiyor her şey çürümüş

22
10
yanıtYanıtla
kendine yzık etmiş:

adama ne yaptılar bakalım

11
4
yanıtYanıtla
Mahoni:

....Üniversitelerde maalesef sıkıntılar büyük adamın yoksa ağzınla kuş tutsan akademik kariyerin biter ...onun için soruşturma çok yönlü utulmalı

10
2
yanıtYanıtla
ÖMER SERT:

Kim bilir ne yaptınız adama da bu duruma geldi.

5
6
yanıtYanıtla
SİZENE:

4 kişi ölmüş utanmasan iyi olmuş diceksin yazık be ayııpppppp

yanıt0
yanıt2
Her işin başı adalet:

İnsanı öldüren idamla yargılanmalı. Benim en çok sevdiğim kısasa kısastır. Bu arada suç şahsidir. Babanın suçu evlattan evladın suçu babadan sorulmaz.

7
3
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Öğretim kurumlarına girerek cinayet işleyeceksin devlette bunu izleyecek.

7
2
yanıtYanıtla
ismi yok:

tipinde hayır yokki baksana adamın tipi ölüm gibi

6
3
yanıtYanıtla
işsuz:

neyu paylaşamadunuz ben işsuz avere biriyum sizin gibi maaşlu işim olsa hergün şükreder sadaka dağıturum niye vuresunuz birbirunuzu ayıp da

7
1
yanıtYanıtla
zebani:

bunun gibileri aktif volkana mancınıkla atacaksın, hay senin gibi volkanı volkanlar yanıp tutuştursun inşallah!

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title