Haberler

Aranan Jön Bulundu!

Yeşil Sahalarda Bir Dönem Adından Çokça Söz Ettiren İlhan Mansız Futbolu Bıraktıktan Sonra Oyunculuğa Adım Attı

YEŞİL SAHALARDA BİR DÖNEM ADINDAN ÇOKÇA SÖZ ETTİREN İLHAN MANSIZ FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA OYUNCULUĞA ADIM ATTI

Ünlü futbolcu İlhan Mansız, sakatlığı yüzünden futbolu bırakmak zorunda kalınca oyuncu oldu. 'Doktorlar' dizisinde oyunculuğa başlayan İlhan 'Artık yeni mesleğim oyunculuk' dedi

Kadın oyuncular, son dönemlerde jön çıkmamasından yakınırken futbol dünyasından bir jön adayı çıktı. Yetenekleri kadar özel yaşamıyla da gündemden düşmeyen İlhan Mansız, doktorlar futbolu yasaklayınca artist olmaya karar verdi. 'Doktorlar' dizisinde oyunculuğa adım atan İlhan, 'Çok sevdiğim futbolu bırakmak zorunda kaldım, bundan sonra oyunculuk yapacağım' dedi.

Yönetmen beğendi

Oyunculuğun, futboldan sonra en sevdiği meslek olduğunu söyleyen İlhan Mansız, Doktorlar dizisindeki ilk oyunculuk denemesiyle önümüzdeki hafta ekranda olacak. 'Daha önce reklam filminde oynadığım için oyunculukla ilgili az da olsa tecrübem vardı. O yüzden çok zorlanmadım' diyen şov dünyasının yeni jönü, yönetmenden tam puan aldığını da gururla dile getirdi.

Başrol istiyor

Bundan sonra sadece oyunculuk yapacağını ve hayatını oyunculukla kazanacağını söyleyen İlhan Mansız, başka dizi teklifleri de almış. 'Ama önce Doktorlar dizisinde oyunculuk konusundaki yeteneğini göstermek istiyorum. Ondan sonra diğer teklifleri değerlendireceğim' diyen ünlü futbolcunun asıl hedefi ise sinema filminde başrol oynamak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title