Haberler

Aranan 89 hükümlünün yakalandığı operasyonlar kamerada

İSTANBUL'da 749 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda haklarında kesinleşmiş hapis cezası verildikten sonra aranan  89 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında adam öldürmek, cinsel istismar, dolandırıcılık yaralama, hırsızlık suçlarından ceza almış kişiler bulunuyor. Gözaltına alınlardan 6'sının 10 ile 20 yıl arasında hapis cezasıyla arandığı öğrenildi.

746 POLİS 912 ADRESE BASKIN YAPTI

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından 15 Eylül 2019 tarihinde 319 ekip, 746 personelin katılımıyla büyük bir operasyon düzenlendi. Gün boyu devam eden operasyonlarda daha önceden tespit edilen 912 adrese polis baskını yapıldı. Aranan Şahıslar Büro Amirliği koordinesinde yapılan çalışmalarda mahkemeler tarafından haklarında hüküm verilmiş 89 kişi gözaltına alındı.

Yakalanan şüphelilerin hüküm giydikleri suçlar ise şöyle sıralandı, Hırsızlık suçundan 17 kişi, Yaralama suçundan 13 kişi, Dolandırıcılık ve Sahtecilik suçlarından 9 kişi, Yağma/Gasp suçundan 7 kişi, Cinsel İstismar/Cinsel Saldırı suçlarından 6 kişi, Adam Öldürmek suçundan 3 kişi, Kaçakçılık suçundan 2 kişi, Şantaj/Silahla Tehdit suçlarından 2 kişi, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma suçundan 1 kişi, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 1 kişi, Terör suçundan 1 kişi, Zimmet suçundan 1 kişi ve diğer suçlardan 26 kişi.

EVLERDE ARAMA YAPILDI

Operasyon sırasında baskın yapılan evlerde yapılan aramalarda ise 10 Gram Esrar, 20 Adet Uyuşturucu Hap, 1 Adet Kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 77 adet fişek ele geçirildi.

6 KİŞİ 10 İLE 20 YIL ARASINDA CEZAYLA ARANIYORDU

Yakalanan şüphelilerden 6'sının 20 yıla kadar hapis cezasıyla, 13'nün 10 yıla kadar hapis cezasıyla, 31 şahsın 5 yıla kadar hapis cezasıyla, 26 şahsın 2 yıla kadar hapis cezasıyla, 13 şahsın ise Gıyabı Tevkifli olarak arandığı öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title