Haberler

Aralık'ta Adsl Abonesi Olanlar Bağlantı Ücreti Ödemeyecek

Türk Telekom, Aralık Ayı İçinde Adsl Abonesi Olacaklardan 29 YTL Olan Bağlantı Ücretini Almayacak, Aboneliği Devam Eden Limitli Bağlantı Sahiplerine İse Ücretsiz 2 Gb'lık Limit Arttırımı Yapacak.

Türk Telekom internet servis sağlayıcılarına (ISS) yönelik bir yeni bir kampanya başlatıyor. Bu kapsamda 1-30 Aralık'ta ADSL abonesi olacaklardan 29 YTL'lik bağlantı ücreti alınmayacak, aboneliği devam eden limitli bağlantı sahiplerine ise ücretsiz 2 GB'lık limit arttırımı yapılacak.

    Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, kampanya ile Türkiye'de internet kullanımını kolaylaştırmak ve yaygınlaştırmanın amaçlandığı bildirildi. Açıklamada, Türk Telekom'un, toptan satış tarifelerinde Internet Servis Sağlayıcılara(ISS) sunacağı yeni avantajlarla, indirimlerin ISS'ler tarafından son kullanıcılara yansıtılmasının sağlanacağı bildirildi. Kampanyanın, 1 Aralık'ta başlayıp, 31 Aralık'da sona ereceği kaydedilen açıklamada, bu tarihler arasında abone başına 29 YTL'lik bağlantı ücretinin alınmayacağı belirtildi. Açıklamada, kampanya içinde, mevcut durumda limitli bağlantıya sahip abonelere de 2 GB'lık ekstra limit imkanı sağlanacağına dikkat çekilerek, "Bu durumda hiçbir ücret talep edilmeden, 4 GB internet kullananların limiti 6 GB'a, 6 GB limiti olanların limiti ise 8 GB'a yükselecek. Bu uygulama ile internette kullanımı artan ses ve video içeriğinin limit sıkıntısı yaşamadan rahat bir şekilde kullanımına destek sağlanmış olacak" denildi.

    Açıklamada ayrıca, Türk Telekom'un bu ve benzeri kampanyalarla Türkiye'de 2007 yılında 4.3 milyonu aşan genişbant internet kullanıcı sayısını artırmayı düşünüdüğü, tüm Internet Servis Sağlayıcıları'nın yeni ADSL müşterisi kazanmasını ve böylece toplam pazarın büyümesini teşvik etmeyi hedeflediği kaydedildi.(ANKA)

(DG/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title