Haberler

Aralık Ayında "Deniz" Keyfi

Güncelleme:

Bodrum'da etkili olan güneşli ve sıcak hava ilçede yaşayanlara ve az sayıdaki tatilciye yazdan kalma bir gün yaşattı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan güneşli ve sıcak hava ilçede yaşayanlara ve az sayıdaki tatilciye yazdan kalma bir gün yaşattı. Denize girenler, "Bodrum'un tadı kışın bir başka güzel oluyor. Hava serin ama deniz sıcak, çıkmak istemedik" dedi.

Bodrum'a hafta sonu İzmir, İstanbul, Manisa ve Balıkesir'den tatile gelen az sayıdaki tatilci sıcak ve güneşli havanın tadını çıkardı. 15 derece hava ve 18 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'un Ortakent Yahşi Beldesi'ndeki dünyaca ünlü Camel Beach'te yaklaşık 45 dakika denize girip, güneşlenen Manisa ve Balıkesirli gençler üç günlük kısa tatilin kendilerine kış ortasında yaz keyfi yaşattığını söyledi.

Manisa'dan gelen üniversite öğrencisi Savaş Karabacak, "Bodrum'un tadı kışın bir başka güzel oluyor. Gördüğünüz gibi kışın ortasında arkadaşlarımla Bodrum'da deniz ve güneş keyfi yaptık. Bir saate yakın denize girdik. Hava biraz serin ama deniz sıcak, çıkmak istemedik. 'Kış ortasında deniz keyfi yaşadık' desek kimse inanmaz buna" dedi.

Sahillerde yürüyüş yapanlar ise sıcak ve güneşli havada bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title