Haberler

Aralarına Kara Kedi Girdi

Sevgilisi Bergüzar Korel Sörf Hocasıyla Başbaşa Yemek Yiyince Tan Çılgına Döndü.

SEVGİLİSİ BERGÜZAR KOREL SÖRF HOCASIYLA BAŞBAŞA YEMEK YİYİNCE TAN ÇILGINA DÖNDÜ.

Herkesin 'Evlenecekler' gözüyle baktığı Tan Sağtürk ile Bergüzar Korel'in arasına şu sıralar kara kedi girdi. Yaz başında Çeşme'de ayrı ayrı tatil yapınca haklarında 'Ayrıldılar' dedikoduları çıkan sevgililer, birlikte mutluluk pozları vererek bu iddiaları yalanlamıştı. Söylentilere göre, Tan'a ayak uydurabilmek için sörf derslerine başlayan Bergüzar Korel, hocasıyla samimiyeti ilerletince olanlar olmuş.

Tan işleri nedeniyle, sevgilisini bırakıp Çeşme'den ayrılmıştı. Korel ise sörf derslerine devam ediyordu. Günün büyük bölümünü hocası Remzi Karakıran ile geçiren Korel, Ilıca'da bir restoranda baş başa yemek yemiş. Mekana arka kapıdan giren ikili, çıkışta da aynı taktiği uygulamış. Bu olay Tan'ın kulağına gidince ortalık iyice karışmış. Sevgilisini hemen telefonla arayan Tan, açmış ağzını yummuş gözünü. Yakın çevrelerinden gelen iddialara göre ikili hâlâ barış imzalamamış.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title