Haberler

Araklı AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Araklı AK Parti Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Araklı AK Parti Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Parti binasında gerçekleşen toplantıya Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Gürsoy, İl Genel Meclisi üyeleri Selahattin Çebi ve Yahya Tilki, köy muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Tekinbaş, kongrelerinden sonraki ilk danışma meclisi toplantısını yaptıklarını belirterek, "Araklı'da bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri biliyorsunuz. Anadolu Lisesi inşaatımız bitme aşamasında, ilköğretim okulumuzun inşaatı devam ediyor. Dağbaşı yolu çalışmaları devam ediyor, okullar bölgesinde bir imam hatip lisesi yapım çalışmamız var. Mevcut imam hatip lisesini ise ilköğretim okuluna dönüştüreceğiz" dedi.

Araklı Belediye Başkanı Çebi ise Araklı'nın 2012'de hizmete doyacağını vurgulayarak, "TOKİ start aldı ilerliyor. 1953'ten beri Araklı'da sanayi kurulmaya çalışılıyor. 60 dönüm araziyi sanayi sitesi için hazırladık. Yeşilyurt'tan Araklı'nın 100 yıllık suyunu karşılayacak projemiz başlıyor" diye konuştu.

- TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Sait Gürsoy Recep Çebi Ak Parti Araklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title