Haberler

Aragones'ten Fenerbahçe Açıklaması

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Aragones, Euro 2008'de Finale Kalmalarının Kendisini Gururulandırdığını Söyledi.

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Aragones, EURO 2008'de finale kalmalarının kendisini gururulandırdığını söyledi.

3-0'lık Rusya galibiyetinin ardından takımın kamp yaptığı Hilton Oteli'ne gelen Luis Aragones, İspanyol basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Türk basınından sadece DHA'nın yer aldığı basın açıklamasında tecrübeli teknik adam Fenerbahçe ile ilgili ise konuşmaktan kaçındı.

Fenerbahçe'yi gelecek sezon çalıştıracak olan tecrübeli teknik adam İspanya Milli takımının Fransa 1984'ün ardından 24 yıl sonra finale kaldığının hatırlatılması üzerine, "Biz bu başarıyı hak ettik. Buraya gelmedee önce bu takımın çok iyi işler yapacağını düşünüyordum. Çünkü biz çok iyi bir takımız. Kendim, ailem, oyuncularım ve ülkem adına gurur duyuyorum" dedi.

70 yaşındaki teknik adam, yarı final maçında Rusya'yı üç golle geçmenin kolay olmadığını belirterek "Zorlu maçlar oynayarak buraya geldik. Özellikle yarı final maçında üç gol atarak galip gelmek beni çok mutlu etti. Finaldeki rakibimiz Almanya. Onlar da çok iyi bir takım. Zor maç olacak. Ama buraya kadar geldikten sonra finali kazanmaya yakın olduğumuzu düşünüyoruz. Bence Almanya'dan daha iyi bir takımımız var. Final maçı için iyimserim" şeklinde konuştu.

Luis Aragones, kendisine Fenerbahçe ile ilgili yöneltilen sorulara ise cevap vermekten kaçınırken, "Fenerbahçe ile ilgili güzel şeyler konuşacağız ama finalden sonra" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title