Haberler

Aragones: İyi Futbol Oynadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Sivasspor Karşısında Oyunu İyi Kontrol Ettiklerini ve İyi Bir Futbol Oynadıklarını Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Sivasspor karşısında oyunu iyi kontrol ettiklerini ve iyi bir futbol oynadıklarını söyledi.

Luis Aragones, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçın 2 takım açısından da bol pozisyonlu geçtiğini bildirdi. Hem Sivasspor, hem de kendilerinin buldukları pozisyonlar olduğunu hatırlatan Aragones, şunları kaydetti:

''Sivasspor da gol atabilirdi, biz de atabilirdik. Bulduğumuz pozisyonları atmalıydık aslında. Aslında bugün ciddi bir oyun oynadığımızı söyleyebiliriz. Özellikle çizgiler arasındaki mesafeleri kapatarak, kısa tutarak oyunu iyi kontrol ettiğimizi ve iyi bir futbol oynadığımızı söyleyebiliriz.''

Ligde Sivasspor'un şampiyonluk şansının nasıl gördüğünün sorulması üzerine Aragones, şöyle konuştu:

''Sivasspor zaten ligde de birinci konumda olarak iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Her takım gibi üstteki takımlar gibi Sivasspor'un da şansı var tabii ki. Bugün biz bu maç hakkında konuşacağız. Finale geldik, ondan sözedebiliriz. Ama Sivasspor'un da iyi bir takım olduğu aldığı puanlar, oynadığı futbolla ortada.''

Aragones, bir basın mensubunun, Fenerbahçe'nin gol sıkıntısı yaşadığı yönündeki sorusunu da şöyle yanıtladı:

''Futbol olduğu zaman işin adı, tabii ki böyle şeyler oluyor, olmaya devam edecektir. Bizim o beceriksizliği üzerimizden atma konusu yalnızca çalışarak, daha fazla o işlere yoğunlaşarak olabilir. Evet belki son haftalarda 3 maçta 8 puan gibi bir puan kaybı yaşandı. Bu da aşırı gerilimden, bir takımın üstüne yüklenen bir sinirden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Ama bu şeyleri her zaman çözmek için daha fazla çalışmak, daha fazla bir şeyleri ciddi alıp onlara yoğunlaşmak gerekir. Bizim de yapacağız şeyler bunlar. Bizim bundan sonraki tüm amacımız kalan maçlarımızın hepsini kazanmak için gerekli mücadeleyi, gerekli oyunu ortaya koymaktır. Kalan ne varsa hepsini alıp götürmektir.''

Fortis Türkiye Kupası'nda hangi takımla finalde karşılaşmayı istediğinin sorulması üzerine Aragones, ''Bizim için hiç farketmez. Belki Beşiktaş daha avantajlı bir skorla ikinci maça çıkacaktır ama final her zaman zordur. O yüzden biz şu anda finale çıktık, gelecek rakibi bekliyoruz. Şu olsun veya bu olsun diye bir düşüncemiz yok'' dedi.

Aragones, bundan sonra da bugün sahaya sürdüğü yedek ağırlıklı kadroyla devam edip etmeyeceği yönündeki soruyu da, ''Ben yedek kavramı ya da as oyuncu kavramını çok fazla anlayamayan, onun da varlığına inanmayan bir antrenörüm'' diye yanıtladı.

-SİVASSPOR CEPHESİ-

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise bu gece Fortis Türkiye Kupası adına Sivasspor'un, futbolun tüm güzelliklerini sahada sergileyen bir oyun ortaya çıkardığını söyledi.

İstekli, coşkulu ve finale çıkmak için bir futbol oynadıklarını vurgulayan Uygun, şöyle konuştu:

''Tarihinde ilk defa böyle bir başarıyı yakalayacak olan Sivasspor, sahanın her yerinde basan, bastığı gibi birçok pozisyonu, şutu, herşeyi denedikten sonra maalesef direklere takılan Sivasspor vardı. Ben, futbolcu kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum. Onlar, yüklendikleri misyonu harfiyen yerine getiriyorlar.''

Sivasspor'un Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini gösterdiğini ifade eden Uygun, ''Doğru planlama, doğru sistemle birlikte birçok kulübümüz artık bu hayalleri kuruyor. Dolayısıyla Sivassporlu bu futbolcu kardeşlerimin bu yaptıkları güzelliklerden dolayı tek tek alınlarından öpüyorum. Onlar benim arkadaşlarım. Başarmaya devam ediyoruz. Hiçbir başarı da tesadüf değildir'' diye konuştu.

Taraftarlarından ligde kendilerini desteklemeyi sürdürmelerini isteyen Uygun, ''Kalan 6 maçın 4'ünü galibiyet, 1'ini de beraberlikle sonuçlandırırsak eğer, onların karşısına Anadolu'nun şampiyonu olarak çıkmak istiyoruz. İnşallah da Allah bunu nasip eder. Ve hamdolsun ki bunu sahada başarmak adına sahada mücadele eden Sivasspor camiası ve futbolcularım var'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title