Haberler

Aragones: Bugün Şanslı Günümüzdeydik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Hacettepe'yi 7 -0 Yendikleri Maçta Bu Kadar Farklı Bir Skoru Beklemediklerini Belirterek, 'Bugün Şanslı Bir Günümüzdeydik' Dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Hacettepe'yi 7-0 yendikleri maçta bu kadar farklı bir skoru beklemediklerini belirterek, ''Bugün şanslı bir günümüzdeydik'' dedi.

Luis Aragones, maçtan sonra yaptığı açıklamada, takımın başındaki teknik adamın her zaman kazanmak isteyeceğini ifade ederek, ''Bu kadar farklı birşey beklemiyorduk ama maçın başında 2 hızlı gol bulduk. Ondan sonra da zaten oyun açıldı'' diye konuştu.

Futbolda her zaman şanslı maçların olabileceğini vurgulayan İspanyol teknik adam, şöyle devam etti:

''Kupada evimizin dışında çok güzel maç geçirmiştik ama pazar günü lig maçında aynı ritmi bulamamıştık. Bugün şanslı olduğumuz bir gündü. Hızlı bulduk golleri ve böyle bir sonuç aldık. Futbolda teknik, fizik-kondisyon dışında böyle şanslı anlar da oluyor. Bugün de onlardan biriydi.''

Aragones, sürekli ilk 11'de yer almayan oyuncuların bugün iyi oynadığının belirtilmesi üzerine, ''Ali, sağbek oynamaya pek alışkın bir oyuncu değil. Orada iyi iş çıkarabileceğini düşündüğümüz için Ali'yi oraya koyduk. Kendisi iyi de iş çıkarıyor. Takımımdaki 29 oyuncuma da güveniyorum. 'Az oynayan oyuncu' diye bir ayrımım yoktur. Her zaman için koyduğum oyuncu güvendiğim oyuncudur. Az oynayan oyuncuların, oynayan oyuncular kadar iyi olduklarını hocaya göstermeleri gerekiyor. Zaten bunu da yapıyorlar'' diye konuştu.

Futbolcuların gol attıktan sonra kendi aralarında sevinmeleriyle ilgili olarak Aragones, ''Kimi takımlar tribünlere giderek seviniyorlar ama bugün de gördüğümüz gibi bize gelerek sevindiler. Takım sözcüğünün anlamı, ortak bir amaç için biraraya gelmiş oyuncu topluluğudur. Böyle değerlendirmek gerekir'' dedi.

Aragones, Güiza'nın milli takımda 9 dakika oynadığını ve döndüğünde MR görüntülerinde bir yırtığının olduğunun görüldüğünü, 1 hafta içinde oyuncunun durumu hakkında daha net bir fikir sahibi olacaklarını, ancak çok fazla önemli birşey olmadığını düşündüğünü bildirdi.

Bu arada Güiza'nın, yaklaşık 2 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title