Haberler

Araçtan inen şahıs köprüden Fırat Nehri'ne atladı

Güncelleme:

- Araçtan inen şahıs köprüden Fırat Nehri'ne atladı Vatandaşlar akıntıya kapılan şahsı kurtarmak için büyük çaba harcadı Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde araçtan inen bir şahıs, köprüden Fırat Nehrine atladı.

- Araçtan inen şahıs köprüden Fırat Nehri'ne atladı

Vatandaşlar akıntıya kapılan şahsı kurtarmak için büyük çaba harcadı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde araçtan inen bir şahıs, köprüden Fırat Nehrine atladı. Olay yerinde toplanan kalabalık şahsı kurtarmak için büyük çaba harcadı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece geç saatlerde Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaşandı. İddiaya göre ailevi sorunlardan dolayı bunalıma girdiği öğrenilen Mehmet I. isimli şahıs, araçla geldiği Gaziantep ile Şanlıurfa'yı birbirine bağlayan Fırat Nehri üzerindeki Birecik Köprüsünde durdu. Araçtan inen şahıs, herkesin gözleri önünde demir korkuluklara çıkıp Fırat Nehrine atladı. Olayı görenler şahsı kurtarmak için büyük çaba harcadı. Olay yerine toplanan kalabalığın şahsı kurtarmaya çalışması ve yaşanan panik kameralara yansıdı. Suya atlayan vatandaşlar tarafından çıkartılan şahıs, olay yerine gelen ambulansla Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fırat Nehri Şanlıurfa Birecik 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title