Haberler

Araç Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nda Süper Lig sevinci yaşanıyor

Güncelleme:

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ne çıkmayı garantileyen Araç Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nda yüzler gülüyor.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'ne çıkmayı garantileyen Araç Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nda yüzler gülüyor.

Hentbol Kadınlar 1. Ligi 23. haftasında karşılaştığı Bolu Belediyespor'u 32-29 yenen Araç Belediyespor, 2020-2021 sezonunun bitmesine 3 hafta kala ikinci olarak Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Kulüp Başkanı Tevfik Demir Özdemir, gazetecilere, bu gururun Araç ilçesine ait olduğunu söyledi.

Süper Lig'e çıkmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Özdemir, "Teknik heyetimiz, oyuncularımız ve yönetimimiz ile birlikte kenetlendik ve Süper Lig hedefine odaklandık. İnandık, çalıştık ve hedefimize ulaştık. Tüm hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olsun." dedi.

Araç Belediyespor'un hentbolun yükselen değeri olduğunu kaydeden Özdemir, "Kadınlar Süper Ligi'ne renk katacağız. Amacımız başarılarımızı devam ettirebilmek. Biz buna inanıyoruz. Biz sorumluluğumuzun farkında ve bilincinde olacağız. İnşallah burada kalıcı olup, ilçemizi ve Kastamonu'yu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Maddi ve manevi her zaman yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Satılmış Sarıkaya'ya, fedakar taraftarımıza ve bize bu gururu yaşatan oyuncularımız ile teknik heyetimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bu arada Kastamonu ili, Kastamonu Belediyespor ve Araç Belediyespor ile birlikte Süper Lig'de iki takımla temsil edilecek.

Kaynak: AA / Spor

Kastamonu Bolu Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title