Haberler

Arabanın Bagajında Durmayan Dana Kaza Yaptırdı

Aydın'da, merada otlayan bir danayı çalarak aracın bagajına sığdıran hırsızlar, bağlamayı unuttukları dananın aracı kontrolden çıkarması sonucu uçuruma yuvarlandı.

Aydın'da, merada otlayan bir danayı çalarak aracın bagajına sığdıran hırsızlar, bağlamayı unuttukları dananın aracı kontrolden çıkarması sonucu uçuruma yuvarlandı. Çalınan hayvanın telef olduğu kazada, yaralı arkadaşlarını terk eden iki şüpheli kayıplara karıştı.

Aydın Merkez Horozköy yolu kenarında koyun otlatan bir çoban bir aracın yoldan çıkıp şarampole uçtuğunu görmesi üzerine yanında bulunan su şişesini de alarak kaza yerine gitti. Bu sırada araçtan çıkan iki kişinin koşarak

uzaklaştığını fark eden çoban hemen aracın yanına gelerek aracın içinde bir kişi ve kaza nedeniyle açılan bagajda da bir dana olduğunu fark etti. Yanında getirdiği sudan yaralıya içiren çoban yoldan geçen diğer vatandaşlarında olay yerine gelmesiyle durumu

112 Acil Servise bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla

yaralı şahıs Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan hırsızlık şüphelisinin Halil T. (19) isimli şahıs olduğu ve vücudunun farklı bölgelerinde kırık olduğu bildirildi. Yaralı şüphelinin ifadesinin alınmasından sonra kaçan iki kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

MUHTARIN DANASINI ÇALMIŞLAR

İki kişinin araçtan kaçması ve bagajdaki danadan şüphelenen vatandaşlar kaza yapanların hırsız olabileceğini düşünerek dananın kimin olabileceği üzerine araştırma yapmaya başladı. Bu sırada olay yerine gelen Alatepe köylüleri dananın köy muhtarı Yüksel Karababa'ya ait olabileceğini söyledi. Bunun üzerine olay yerine muhtar Karababa çağırıldı. Kulak küpesinden hayvanın kendisine ait olduğunu teşhis eden Yüksel Karababa ve köylüler can çekişen hayvanı keserek telef olmasını önlediler.

BAGAJDAKİ DANA KAZA YAPTIRDI

Alatepe köyü yakınlarına 09 FS 903 plakalı araç ile gelen 3 kafadarın merada otlamakta olan küçük danayı zorla kiralık araçlarının bagajına soktukları ve olay yerinden kaçtıkları belirtildi. Hayvanın ayaklarını bağlamayan hırsızlar Aydın merkeze yaklaştıklarında bagajdaki dana bulunduğu yerden çıkmak için hareketlenmeye başladı. Bunun üzerine hırsızlar aracın kontrolünü sağlayamayarak üç metre yüksekliğindeki şarampole uçtu.

Olayı duyup kaza yerine gelen köylülerden Fethi Kara, kendilerinin önce olayı normal bir kaza sandıklarını fakat araçtaki danayı görünce olayın iç yüzünü anladıklarını söyledi. Dananın kaza sonrası yaşadığını fakat yürüyemediği için kestiklerini kaydeden Fethi Kara, bugüne kadar çok sayıda hayvanlarının çalındığını bu olaylardan bıktıklarını belirtti.

Kaza sonrası ambulansla hastaneye kaldırılan hırsızlık şüphelisinin Halil T. (19) isimli şahıs olduğu ve vücudunun farklı bölgelerinde kırık olduğu bildirildi. Yaralı şüphelinin ifadesinin alınmasından sonra kaçan iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title