Haberler

Araban'da Yaz Kur-an Kursları Açıldı

Gaziantep'in, Araban İlçesinde İlköğretim Okullarının Kapanmasıyla Birlikte, Araban Müftülüğü Tarafından, Araban Merkez ve Köylerindeki Camilerde, Yaz Kur-an Kursları Açıldı.

Gaziantep'in, Araban ilçesinde ilköğretim okullarının kapanmasıyla birlikte, Araban Müftülüğü tarafından, Araban merkez ve köylerindeki camilerde, yaz Kur-an kursları açıldı.

Kurslara ilköğretim okulları 5. sınıfları bitirmiş 950 kız ve erkek öğrenci başvurdu. Araban Müftüsü Ahmet Sevinç, ilçede açılan yaz Kur-an kurslarına büyük ilgi olduğunu belirterek, "Camilerde açılan yaz Kur-an kurslarında ilköğretim okullarından 5. sınıfı bitirmiş öğrenciler ve orta dereceli öğrencilerden oluşan 950'nin üzerinde öğrenci başvurdu. Kendi istekleriyle ve ailelerinin talepleri üzerine kursa katılan öğrencilere, din görevlilerimiz tarafından, Kur-an'ı Kerim, İslam Dini, Temel Bilgiler, Güzel Ahlak, saygı sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma konularında dersler veriliyor. Açılan yaz Kur-an kurslarına ilçe halkı tarafından büyük ilgi gösteriliyor" dedi.

(AI-TB-Y) 24.06.2008 17:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title