Haberler

Araban Belediye Başkanı Vatandaşlarla Bayramlaştı

Kurban Bayramı münasebetiyle Araban Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programında, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir bayramlaştı.

Kurban Bayramı münasebetiyle Araban Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programında, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir bayramlaştı.

Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisindeki kafede gerçekleştirilen bayramlaşma programına araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkan yardımcıları İbrahim Çobanoğu ile Yılmaz Mekik, belediye meclis üyeleri, partililer, STK'ların ilçe temsilcileri, daire amirleri ve ilçe sakinleri katıldı. Başkan Özdemir programa katılan ilçe halkıyla tek tek bayramlaşmasının ardından yaptığı konuşmada, Arakan'da yaşayan Müslümanlara yapılan baskı, zulüm ve katliama tepki gösterdi. Başkan Özdemir, "Bugün Arakan'da, Müslüman din kardeşlerimiz dünyanın gözleri önünde katlediliyor. Tüm dünya bu etnik arındırma sürecindeki katliama seyirci kalıyor. Ama biz Türk milleti olarak dünyanın seyirci kaldığı İslam coğrafyasındaki bu zulüm ve katliama karşı ayağa kalktık. Sosyal medya üzerinden kınama mesajlarımızla tepkide bulunarak kınamalarımızı en şiddetli şekilde dile getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Recep Tayyip Erdoğan Kurban Bayramı Mehmet Özdemir Araban Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title