Haberler
Güncelleme:

3 haftada tamamlanan el emeği tespihler 60 bin liraya alıcı buluyor

Malatya'daki bir tespih dükkanında satılan ve değerli taşlarla işlenen tespihler hem fiyatı hem de görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor. El emeği olan tespihler 300 TL'den başlayarak 60 bin liraya kadar alıcı buluyor. Bir tespihi tamamlamak ise ortalama 3 haftayı buluyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

objektif:

bir insan 60 bin tesbihe verebiliyorsa tuzu kurudur ve o para helal kazanc degildir

11
5
yanıtYanıtla
RACO:

hhahhhaaaahhaa hiç güleceğim yoktu ne güzel işmiş 3 haftada 60 bin lira aç ağzını geliyoooorrrr 60 bin lira aha bak alta bak 60 bin lira alll:))))

11
0
yanıtYanıtla
HE..HE..İNANDIK:

60 BİN LİRAYA TESPİH. BENDE ALDIM. ÇOK MEMNUN KALDIM. BİR TANE DAHA ALMAYI DÜŞÜNÜYOM. ÇÜNKÜ BU TESPİHLE ÇEKİLEN ZİKİR ÇOK DAHA DEĞERLİ OLUYORMUŞ.

4
6
yanıtYanıtla
haha haha:

60 bin kat daha fazla kabul oluyor :D

yanıt4
yanıt0
asabi:

sorsan basit usül işletmecidir

10
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Yani sözün bittiği yer. Allah insandan akıl alırsa bir tesbihi araba fiyatına da alıyormuş demekki. o kadar parayı bir tespihe verip hava atacağına hayır yap, iyilik yap sağa sola. daha makbul olur. Allah ıslah etsin

8
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ HOCA:

60 bin liralık tesbih zinhar haramdır. Namazda çekilmez. Görgüsüz sonradan görme müteahhit tipler içindir. Bunlar zaten cehennemlik milletin parası ile beslenen haramzadelerdir. Helal para kazanan müslüman züht içinde yaşar israf etmez.

6
2
yanıtYanıtla
ad:

60 bin 3 haftada . hadeee leyn . yok 600 bin . veren enayidir 60 bini

7
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bu 60.000TL.lik ne özelliği varmış ömür mü uzatıyor meret tespih işte olsada olur olmasa da

6
0
yanıtYanıtla
ADSIZ:

TESBİHEDE OKADAR PARA VEREN NEBİLEYİM

2
0
yanıtYanıtla
Hasim:

Alan var demekki yapiliyor. Ama 60 bin TL biraz abartili canim. Elbette parasini sayabilemeyenlerde var, onlar alabilir. . Ama bir Tesbihe okadar paran veren olurmu? Sanmiyorum. Ben 300 TL veririm yani ama kalite muntazam olmali

2
0
yanıtYanıtla
300 iyi 3000 de hadi raziyiz:

60 bin ne ya dalgami geciyorsunuz alanlar otopark mafyasi felanmi

yanıt4
yanıt0
MD..Edep..Edep..:

Bu tesbihi alan insanın ahlak ve liyakat üzerine iş sahibi olduğuna inanmak kafadan sakattır. . Kardeşim hiç bir erdemli insan bu fiyata bu tesbihi almaz, alamaz. . Hele hele mümin ise Rabbinden korkar eli hiç gitmez. .

1
0
yanıtYanıtla
dadaş:

Tesbihin hası oltu taşıdır ismiyle kalitesi ile dünyada nam yapmıştır Okkadar

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title