Haberler

Apple, İphone Xs ve Xr İçin Akıllı Batarya Kılıfları Satıyor

iPhone XS ve XR için Akıllı Batarya Kılıfları Söylentiler ve sızıntılar bu kez doğru çıktı, Apple uzun bir aradan sonra yeni bir bataryalı kılıf üretiyor ve bu süreçte bu konuda daha uzmanlaştığı görülüyor.

iPhone XS ve XR için Akıllı Batarya Kılıfları

Söylentiler ve sızıntılar bu kez doğru çıktı, Apple uzun bir aradan sonra yeni bir bataryalı kılıf üretiyor ve bu süreçte bu konuda daha uzmanlaştığı görülüyor. iPhone XS ve XR için Akıllı Batarya Kılıfları Fiyatı Ne Kadar?

iPhone XS, XS MAX ve XR için Akıllı Batarya Kılıfları telefonunuzun kullanım süresini 39 saate kadar uzatabiliyor. Ancak 2015'de sunulan iPhone 6/6S modelleri için olanlarda olduğu gibi gereksiz şişlikler, kabartılar bu kez yok.

Yeni tasarım daha zarif, hala bir hacim söz konusu ancak güzel bir eğim var. Aynı zamanda kablosuz şarj desteği de sunuyor. Ekstra zaman istemediğinizde kullanmanız gerekmez.

Daha önceki modellerde olduğu gibi "Akıllı" kısım iOS ile olan entegrasyonundan geliyor. Bildirim merkezinde kullandığınız sürece, bataryanın durumunu görebilirsiniz. Elbette hem kilit ekranında da…

Kablolu şarj içide USB-C kullanabilirsiniz. Apple'ın diğer aksesuarlarında olduğu gibi.

iPhone XS ve XR için Akıllı Batarya Kılıfları Fiyatı?

Siyah rengi mevcut olacak ve 129$'dan satılacak. Bu pekte ucuz sayılmaz ancak ekstra batarya isteyenler için ciddi bir avantaj sağlıyor.

Apple (iPhone XS), (XS Max), (XR)

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Cep Telefonu Apple Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title