Haberler

    Apple, İphone 5s/5c'nin Ülkemiz İçin Çıkış Tarihini Açıkladı

    Apple, yeni akıllı telefonlarını aralarında ülkemizin de yer aldığı 35 ülkede ne zaman satışa çıkaracağını açıkladı.

    Emre Çetinkaya - - Bilindiği üzere Apple, en yeni cihazları iPhone 5S ve iPhone 5C'yi 10 Eylül'de düzenlenen etkinlikte resmen görücüye çıkarmış ve 20 Eylül'de belli başlı birkaç ülkede satışa çıkarmıştı. Dünyanın genelinde satışa sunulmayan yeni iPhone'lar buna rağmen kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve tükenmişlerdi. Bu yeni iPhone'lar yakın zamanda ise 35 ülkede daha satışa sunuluyor.

    Bu 35 ülkenin arasında beklendiği üzere ülkemiz de yer alıyor. Gelelim bu yeni iPhone'ların ülkemize ne zaman geleceğine. Apple'ın açıkladığına göre yeni iPhone'lar ilk olarak 25 Ekim'de 25 ülkede satışa çıkacak. Bu 25 ülke arasında ülkemiz yer almıyor. O 25 ülke ise şöyle; Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Fransız Batı Hint Adaları, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Makau, Malta, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Reunion Adası, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan ve Tayland.

    Daha sonra ise iPhone 5S ve iPhone 5C, 1 Kasım'da ülkemizin de yer aldığı bu 10 ülkede satışa çıkacak; Arnavutluk, Ermenistan, Bahreyn, Kolombiya, El Salvador, Guam, Guatemala, Hindistan, Makedonya, Malezya, Meksika, Moldova, Karadağ, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri.

    Siz iPhone 5S ya da iPhone 5C almayı düşünüyor musunuz?

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Eylül Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title