Haberler

Apple Homepod Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Adından daha çok iPhone 8 ile ilgili olarak sağladığı bilgilerle söz ettirmeyi başaran Apple HomePod çıkış tarihi hakkında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Adından daha çok iPhone 8 ile ilgili olarak sağladığı bilgilerle söz ettirmeyi başaran Apple HomePod çıkış tarihi hakkında yeni gelişmeler ortaya . Peki, ilk kez WWDC 2017 etkinliğinde gösterilen Apple HomePod ne zaman tüketiciyle buluşacak?

Apple HomePod sınırlı sayıda piyasaya sürülecek

Apple"ın dijital asistan Siri destekli HomePod kablosuz hoparlörünün bu yılın dördüncü çeyreği içerisinde satışa sunulacağı belirtiliyor. Büyük ihtimalle bu tarih Aralık ayı olacak. Öte yandan Apple HomePod satın alma planları yapıyorsanız, iddialara bakılırsa ürünün çıkışı oldukça kısıtlı sayıda gerçekleştirilecek.

Inventec Appliances Başkanı David Ho, bir gelir konferansı sırasında akıllı ev teknolojisi ürünü bu yıl sonunda sunacaklarını ifade etmiş durumda. Ek olarak, başlangıçtaki sınırlı stok miktarının 2018 yılı içerisinde artırılacağının altı çiziliyor.

Analistler, şirketin 500 bin HomePod"u bu yıl hazır edeceğini düşünüyor. Bu duruma bakıldığındaysa, Apple HomePod stok durumunun da yüksek talebe göre oldukça sıkıntı yaşayan AirPods ile aynı olabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title