Haberler

    Apple'dan 1 Milyar İphone!

    iPhone satışları gerilese de Apple, şimdi iPhone'un bu büyük başarısını kutluyor.

    Apple CEO'su Tim Cook, çalışanlarıyla yaptığı bir toplantıda Apple'ın bir milyarıncı telefonunu geçen hafta sattığını duyurdu.

    "iPhone, dünyayı değiştiren, en başarılı ve en önemli ürünlerden bir tanesi haline geldi" diyen Cook, şöyle devam etti: "iPhone günlük hayatımızın gerçek anlamda vazgeçilmez bir parçası. Gün boyunca yaptığımız çoğu şeyi mümkün kılıyor." Firmanın bir milyarıncı telefonunu satması, .

    iPhone 7, Apple'ın tekrar eski hızına kavuşmasını sağlayabilir. iPhone satışlarının düşmesine rağmen 2007'de çıkan ilk iPhone'un o günkü telefonların hiçbirine benzemediğini hatırlamamız gerekiyor. iPhone, o dönemde birbirinden kötü olan akıllı telefonların arasında akıcı ve anlaşılır arayüzüyle yeni bir çağın kapısını açmıştı.

    İlk iPhone'un elbette önemli eksikleri vardı; örneğin diğer telefonlar 3G'nin tadını çıkarırken ilk iPhone'da yalnızca 2G bağlantısı vardı. Üstelik uygulamalar da desteklenmiyordu. Ancak Apple bir sene sonra App store'u açtığını duyurdu ve App Store, iPhone 3G ile ön yüklü olarak geliyordu. İkinci iPhone, 3G bağlantı desteğiyle geliyor ve ilk iPhone'un birçok sorununu çözüyordu.

    iPhone ilk günden bu yana çok önemli değişiklikler geçirdi. Apple'ın telefonunun zaman içinde nasıl geliştiğinigörebilirsiniz. Satışlarıyla rekor kırmaya alışık olan Apple şu sıralar iPhone 7 ile aynı başarıyı tekrarlamanın yollarını hesaplıyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Tim Cook Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title