Haberler

Apple da Instagram Hesabı Açtı!

Apple, sessiz sedasız bir şekilde açtığı Instagram hesabı üzerinden paylaşımlara başlamış durumda.

Apple, sessiz sedasız bir şekilde açtığı Instagram hesabı üzerinden paylaşımlara başlamış durumda. Sosyal medya kullanmak konusunda biraz pasif kalan Apple, hesabı üzerinden görsel bir şölen .

Apple"dan Instagram hesabı hamlesi

Apple, Instagram hesabını iPhone ile çekilmiş başarılı fotoğrafla doldurulmaya başladı. İlk fotoğrafını birkaç saat önce paylaşan şirketin hesabında toplam 9 paylaşım bulunuyor ve bir video hariç her paylaşımda 5 adet fotoğrafa yer veriliyor. Ayrıca her fotoğrafı çeken kişi ve fotoğrafların detayları hakkında da bilgilere yer veriliyor.

Apple, #ShotoniPhone etiketiyle Instagram"da paylaşılan fotoğrafların bu hesaptan paylaşılabileceği konusunda da bir not düşmüş. Ek olarak, bu hesaptan ürün fotoğrafları ya da reklam veya pazarlama içeriklerinin paylaşılmayacağının da altı çiziliyor. Hesabın takipçi sayısı ise şimdilik 2 bin 500 kişi civarında.

Şirket daha önce Apple Music için Instagram, Twitter ve Snapchat hesapları açmış, iTunes ile iBooks içinse Twitter hesapları oluşturmuştu. Hatta, Apple"ın Twitter hesabını bile geçtiğimiz Sonbahar içerisinde onaylattığını da belirtelim.

Apple"ın resmi Instagram hesabına erişmek içintıklayabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Instagram Twitter Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title