Haberler

Appiah: "Teklifler Aldım Ama Fenerbahçe'yi Tercih Ettim"

Fenerbahçe'nin Ganalı Futbolcusu Stephen Appiah, Dünya Kupası'nda İspanya'nın Fc Barcelona ve İngiltere'nin Arsenal Takımlarından Teklif Aldığını, Ama Sarı-lacivertli Kulübü Tercih Ettiğini Söyledi.

Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah, Dünya Kupası'nda İspanya'nın FC Barcelona ve İngiltere'nin Arsenal takımlarından teklif aldığını, ama sarı-lacivertli kulübü tercih ettiğini söyledi.

Lig TV'ye röportaj veren Ganalı futbolcu, Dünya Kupası süresince birçok takımın kendisini transfer etmek istediğini belirterek, ''Barcelona ve Arsenal'den resmi teklif geldi. Daha sonra ne oldu bilmiyorum. Dünya Kupası'ndan sonra hiçbir şey duymadım'' dedi.

Dünya Kupası'ndan sonra tatile çıktığını ve tatilde Fenerbahçe Futbol Takımı Menajeri Volkan Ballı'nın arayarak, ''Appiah, B36 Torshavn takımıyla Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı oynayacağız. Sana ihtiyacımız var'' dediğini anlatan Ganalı futbolcu, şöyle devam etti:

''(Gelemem, tatildeyim) dedim. Volkan Ballı, (Gelmek zorundasın, sana ihtiyacımız var) dedi. Eğer gitmeye niyetim olsaydı, o zaman gelmezdim. Çünkü Barcelona ve Arsenal, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan takımlar. Sonuçta bu maçta oynayınca bir daha Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecektim ve beni almaktan vazgeçeceklerdi. Sonra geldim ve oynadım. İnsanlar bu konuda konuşmaya devam ettiler, ama ben zaten gidecek olsam o maçta oynamazdım.''

Appiah, ''Bir gün gitmeye karar verirsen hangi ülkeyi tercih edersin?'' sorusu üzerine, ''8 sene İtalya'da oynadım. Şimdi Türkiye'deyim. Sonrasını bilemiyorum. Zamanı geldiğinde, ne karar vereceğimi şimdiden söyleyemem, ama herkes Premier Lig'e gitmek ister''

Appiah, Fenerbahçe'nin son zamanlardaki iyi futbolunu sürdürmesi durumunda UEFA Kupası'nı kazanabileceğini söyledi.

Juventus'dan Fenerbahçe'ye geldiği dönemi de anlatan Appiah, Juventus'ta yedek kulübesinde oturmamak için transfere olumlu baktığını, Everton ve Middlesbrough'un de istemesine rağmen, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı için Fenerbahçe'yi tercih ettiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title