Haberler

Appiah: "Kupaları Almak Görevimiz"

Fenerbahçeli oyuncu Appiah, kulübün 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle hem lig şampiyonu olmak, hem de Türkiye kupasını almak istediklerini söyledi.

Alman spor dergisi Kicker'e yaptığı açıklamada, ligde iyi bir farka sahip olduklarını belirten Appiah, "Ancak şimdi gevşemememiz lazım. Galatasaray, yeniden forma girebilecek iyi bir ekibe sahip. 7 puan da fazla bir fark değil" diye konuştu.

2009 yılında sona erecek sözleşmesini ne zaman uzatacağının sorulması üzerine de Appiah, "Kulüp benimle sezon sonunda sözleşmemin uzatılması konusunda konuşmak istiyor. İngiltere ve İtalya'dan teklifler geldiğinde benimle kış tatilinde de konuşmak istediler, ancak ben sezon sonuna kadar beklemelerini istedim. Şimdilik şampiyonluğa konsantre olmak istiyorum. Olası bir transferi de şimdilik düşünmediğim için Haziran ayında görüşme masasına otursak yeter" dedi.

AZ Alkmaar'a karşı 3-3'lük beraberlikten sonra ne yapabileceklerinin sorulması üzerine de Appiah, "Hollandalıları yenmek zor. İkili mücadelelerde çok güçlüler ve hücumda çok çeşitli oyunları var. Tur atlayarak kulüp adına tarih yazabiliriz, ancak hedefimiz bundan öte" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title