Haberler

    App Store'da Yılbaşına Özel Büyük İndirim!

    App Store'da iOS kullanıcılarını mağazaya çekmek için çalışmalar şimdiden başladı bile.

    Emre Çetinkaya - - Yılbaşı, yeni yılın ilk günü ve yeni yılı başlangıcı. Siz artık nasıl telaffuz ederseniz edin bu güne esnaflar, mağazalar ve eğlence mekanları bayram gözüyle bakıyorlar. Alışveriş çılgınlığının yaşanacağı bu gün yaklaşırken her alanda indirimler de hız kesmeden devam ediyor.

    Bu alanlardan biri de iOS platformunun mobil mağazası App Store. Burada birçok oyun geliştiricisi gözde oyunlarında büyük indirimlere giderek kullanıcıların hem de kendisinin kazanmasını amaçlıyor. Mobil platformun en büyük oyun geliştiricilerinden Gameloft da 7 adet popüler oyununu iOS platformunda bugün itibariyle sadece 1,79TL'ye satışa çıkardı. Bu indirimin fazla uzun sürmeyeceğini de belirtelim. Bu nedenle iOS kullanıcıları bu indirimlerden yararlanmak istiyorlarsa ellerini biraz çabuk tutmaları gerekiyor.

    Gameloft şimdilik iOS platformundaki indirimlerini açıklasa da Android kullanıcılarına da yakında iyi indirimler geleceğinin müjdesini verdi. İndirime giren iOS oyunlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz;

    Wild Blood: http: //j.mp/Wlc6AL

    The Dark Knight Rises: http: //j.mp/UNTZST

    N.O.V.A. 3: http: //j.mp/Wlccbo

    Order & Chaos: http: //j.mp/T5myNk

    9mm: http: //j.mp/Wlcjnk

    Iron Man 2: http: //j.mp/T47YEB

    The Settlers: http: //j.mp/VNThUz

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Yılbaşı Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title