Haberler

App Store Artık İtunes'ta Yok!

Güncelleme:

PC ve Mac için iTunes uygulamasına gelen güncelleme ile birlikte App Store kısmı tarih oldu.

PC ve Mac için iTunes uygulamasına gelen güncelleme ile birlikte App Store kısmı tarih oldu. iTunes 12.7 sürümüyle sadece müziklere, filmlere, TV şovlarına, podcastlere ve sesli kitaplara odaklanacak şekilde güncellenmiş

Uygulamaları, kitapları veya zil seslerini eş zamanlayıp iOS aygıtınıza aktarmak için iTunes kullanıyorsanız, bundan böyle bunları bilgisayarınız olmadan yeniden indirmek için iOS"taki yeni App Store, iBook veya Ayarlar"dan Sesler bölümünü kullanmanız gerekecek. Güncelleme sonrası iTunes uygulaması açıldığında da kullanıcıların karşısına bir uyarı penceresi getiriliyor.



(iTunes"ta artık olmayan App Store görünümü)

iPhone, iPad ve iPod touch için uygulama veya zil sesi eş zamanlama yeteneğini kaybeden iTunes, haliyle kullanıcıları da bir anda böyle bir değişiklikle şaşırttı. Öte yandan bunun kullanıcılar için büyük kolaylık olacağı da ortada.

iTunes uygulamasını temel amacına geri döndüreceği düşünülen bu değişiklik sonrasında, iTunes U içerikleri de Podcast kısmına, internet radyo istasyonları ise müzik kütüphanesi kenar çubuğuna aktarılmış.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title