Haberler

Apoel-Karşıyaka Maçından Tribünden Görüntüler

Pınar Karşıyaka, Eurochallenge Kupası (g) Grubu'ndaki Prestij Maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apoel'e Deplasmanda 82-80 Mağlup Olurken Karşılaşmadan Sonra Salonda Büyük Olaylar Çıktı.

Pınar Karşıyaka, EuroChallenge Kupası (G) Grubu'ndaki prestij maçında Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Apoel'e deplasmanda 82-80 mağlup olurken karşılaşmadan sonra salonda büyük olaylar çıktı.

Grubunda birinci olmayı daha önce garantileyen Pınar Karşıyaka, Furkan ve Smith'ten yoksun çıktığı karşılaşmanın ilk periyodunu 21-20, ilk yarısını 30-22 yenik bitirdi. Üçüncü periyotta etkili olan Pınar Karşıyaka skoru 61-60 lehine çevirmesine rağmen son çeyrekte üstünlüğünü koruyamadı ve salondan 82-80 yenik ayrıldı.

Pınar KSK Basketbol Şubesi'nin internetteki resmi sitesi kskbasket.net'te "son dakika" başlığıyla yapılan açıklamada Apoel maçından sonra büyük olayların yaşandığı bildirildi. Sitede yer alan açıklama şöyle:

"Kıbrıs Rum Kesimi'nde FIBA Eurochallenge Cup G Grubu son maçında Apoel'le oynadığımız maçtan sonra büyük olaylar yaşandı. Apoelli taraftarlar sahaya inerek taşlar, sopalar ve gaz bombalarıyla takımımıza saldırdı. Maç bitiminde sahaya girerek soyunma odalarına ve koridora kadar giren Apoellilerin arasında kalan takımımız çok zor anlar yaşadıktan sonra soyunma odasına varabildi. Teknik ekibimizde ve oyuncularımızda çeşitli yerlerinden yaralananlar olurken, takımımız Nicosia Spor Salonu'nda saldırılar nedeniyle mahsur kaldı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title