Haberler

Apartman Önündeki Motosikleti Böyle Çaldı

Apartman önündeki motosikleti böyle çaldı Hırsızlık anı kameralara yansıdıÇORUM - Çorum'da gece geç saatlerde bir apartmandan yapılan motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı.

Apartman önündeki motosikleti böyle çaldı

Hırsızlık anı kameralara yansıdı

ÇORUM - Çorum'da gece geç saatlerde bir apartmandan yapılan motosiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin rahat tavırları dikkat çekti.

Olay, Ata Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 19-20 yaşlarında olduğu tahmin edilen şüpheli, önce motosikletlerin bulunduğu apartmanın yanından geçiyor. Bir süre bekleyip etrafı gözetleyen şahıs binaya kimsenin girip çıkmaması üzerine apartman bahçesine girerek bir dakika gibi kısa bir sürede zincirli bir şekilde park halinde duran motosikleti alıp kayıplara karışıyor.

Sabah saatlerinde motosikletin park yerinde olmadığını gören B.K, binanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde, çalındığını anladı. Polise başvurup, şikayetçi olan B.K, kamera kayıtlarını polise verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Çorum 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title