Haberler

AOSB'nin eğitime desteği sürüyor

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, Şehit Mustafa Sarı İlkokulu'nun kütüphanesini yeniledi ve kütüphaneye kitap temini için başlattığı kampanya ile tüm kitapları okula ulaştırdı.

Şehit Mustafa Sarı İlkokulu'nun kütüphanesi ve öğretmenler odası yenilendi

AOSB Başkanlığı, Sarıçam ilçesi Suluca mahallesindeki Şehit Mustafa Sarı İlkokulu öğrencilerinin kütüphaneden faydalanmasını sağlamak için kitaplık, okuma ve araştırma köşeleri ile tefriş ederek, başlatmış olduğu kitap bağış kampanyası yoluyla, Bölge sanayicileri ve çalışanlarının bağışladığı kitaplar ile kütüphaneye katkı sağladı.
Şehit Mustafa Sarı İlkokulu'na önemli bir destek de bölgenin işletmelerinden olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Tic. A.Ş.'den geldi.

Kastamonu Entegre'nin katkılarıyla, toplantı masası, dinlenme köşesi, dolapları ve yer kaplaması yenilen Öğretmenler Odası ferah ve nezih bir görünüme kavuştu.

Kütüphane ve öğretmenler odası; Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, AOSB Fen İmar Müdürü Banu Tanrıkulu, Kastamonu Entegre Ağaç San. ve Tic. A.Ş. Fabrika Direktörü Ergin Turan ile okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılışla yeniden hizmete sunuldu.

KADINLAR GÜNÜ DE KUTLANDI
Şehit Mustafa Sarı İlkokulu Müdürü Bilal Gök, programda yaptığı konuşmada, "Kenar mahalle okulu olmamıza rağmen bu dezavantajı avantaja çeviren başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okulumuza destek için her gittiğimizde kapılarını bizlere sonuna kadar açan ve hiçbir talebimizi geri çevirmeyen Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığımıza ve Kastamonu Entegre'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

"EĞİTİM HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI"

Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik ise, kütüphane ve öğretmenler odasının yenilenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Eğitim hepimizin ortak paydası. Bu sadece devletin ya da öğretmenin veya vatandaşın derdi değil. Herkesin ortak derdi. Bizim veli ayağımız ne kadar güçlü olursa, başarı oranımız aynı oranda yüksek olur" diye konuştu.

Dünya Kadınlar Günü'ne de değinen Çelik, konuşmasında, "Bizim kadınlarımız, bizim analarımız, 365 günde sadece bir gün değil her gün bizler için çok kıymetli. 365 günün tamamı onların" ifadelerini kullandı.
Sarıçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyhan Çelik, Şehit Mustafa Sarı İlkokulu'na katkılarından dolayı AOSB Başkanlığı adına Fen İmar Müdürü Banu Tanrıkulu ve Kastamonu Entegre Fabrika Direktörü Ergin Turan'a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Kastamonu Entegre Sarıçam Seyhan Güncel Haberler

title