Haberler

AÖF Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri Ne Zaman?

Güncelleme:

ÖSYM tarafından açıklanan 2018 YKS sonuçlarının ardından en merak edilenlerden biri de AÖF yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihlerinin ne zaman olacağı. Peki, AÖF kayıtları ne zaman? AÖF kayıt yenileme ne zaman?

AÖF yeni kayıt tarihlerinin yaklaşmasıyla internette de en çok arananlardan biri kayıt yenileme ve yeni kayıt tarihleri oldu. İşte, 2018 AÖF hakkında detaylı bilgiler..

AÖF KAYIT İŞLEMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK

AÖF 2018 – 2019 öğretim yılına dair ÖSYS Yeni Kayıt İnternet Başvuru ve Kayıt duyurusu hakkında açıklama yaptı. Buna göre İnternet Başvuru İşlemleri 3 Eylül 2018 09:00'da başlayacak ve 10 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 17:00'de sona erecek. İnternet Başvurusu için linkle tıklayın.

İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıtlarını yaptıramayacak ve sadece internet başvurusu kayıt için yeterli değildir. İnternet başvuru süresi uzatılmayacağı için adayların acele etmesi gerekiyor.

İNTERNET BAŞVURU SONRASI KAYIT İŞLEMLERİ

Adaylar, İnternet başvuru ve kayıt kılavuzunda yer alan kayıt belgeleri ile birlikte bulundukları ilde bulunan AÖD bürolarına müraacat edip kayıt yaptırabilir. İlgili başvuru ve kayıt kılavuzuna veya adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖĞRENCİLER DİKKAT!

Kayıt belgeleri eksik olan adaylar kesinlikle kayıt yaptıramayacak ve eksik belgelerin tamamlanması için ek süre verilmeyecektir. Belirtilen tarihlerde kesin kayıt yaptırmayanlar fakülteye kayıt hakkını kaybedecek ve itiraz hakkı bulunmayacak. Kayıtlar posta yoluyla yapılamayacak.

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN?

2018-2019 eğitim dönemi için AÖF kayıt yenileme işlemleri 24 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak ve 5 Ekim 2018 Cuma günü sona erecek. Toplam 12 gün sürecek kayıt yenileme süreci hakkında başka detaylar geldiği takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title