Haberler

Antremanları Sabırsızlıkla Bekliyorum

Trabzonspor'un Yeni Transferlerinden Giray Kaçar, Antrenmanların Başlamasını Sabırsızlıkla Beklediğini ve İlk Defa Bir Tatil Döneminin Bir An Önce Bitmesini İstediğini Belirtti.

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Giray Kaçar, antrenmanların başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ve ilk defa bir tatil döneminin bir an önce bitmesini istediğini belirtti.

Giray, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor'a imza attıktan sonra hazırlıklara başlamak için sabırsızlandığını belirterek, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Antrenmanların başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. İlk defa bir tatil döneminin bir an önce bitmesini istiyorum. Günler bir türlü geçmek bilmiyor. Takımla birlikte olmak, taraftarların huzuruna çıkmak istiyorum. Çok büyük bir kulübe geldim. Bu nedenle mutlu ve gururluyum” dedi.

Yeni sezondan en büyük beklentisinin Trabzonspor'u büyüklüğüne yakışır şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Giray, “Bu yıl kulübümüz iyi transferler yaptı. İnşallah en kısa sürede kaynaşıp takım halinde sezon sonuna kadar zirve yarışını sürdüreceğiz. Hem ligde hem de kupada büyük başarılar elde edeceğimizi düşünüyorum” diye devam etti.

Rekabetin başarının anahtarı olduğuna inandığını kaydeden genç savunma oyuncusu Giray, şöyle dedi:

“Ersun hoca da bu durumun farkında olduğu için bütün mevkilerde alternatifli bir kadro kurdu. Rekabet olunca oyuncular daha çok çalışıp forma almaya ve bırakmamaya şartlanıyor. Benim de bulunduğum savunma bölgesinde çok kaliteli isimler var. Bu durumdan oldukça memnunum. Artık daha çok istekliyim. Böyle olunca takımım adına olumlu gelişmeler ortaya çıkıyor. Antrenmanlarda elimden geldiğince çalışacağım, savaşacağım ve en iyi performansımı sergileyip o büyük formayı giyeceğim.”

“BEKLENTİ BASKI OLUŞTURMAZ”

Uzun süredir çekilen şampiyonluk özlemine son vermek istediklerini belirten Giray, şöyle devam etti:

“Taraftarların bu büyük beklentisinin üzerimde baskı oluşturacağını düşünmüyorum. Aksine olumlu yönde etkileyecek. Bu özleme son vermek inanılmaz güzel ve anlamlı olur. İmza töreni sonrası kulübün kupalarla dolu müzesini gezdim. Burada bir bölümün boş olduğunu gördüm. Müzede bulanan taraftarlar hemen yanıma gelerek (Burayı siz dolduracaksınız. Size güveniyoruz) dediler. O sözler beni çok etkiledi. Artık en büyük hayalim o bölümü doldurarak taraftarlara verdiğim sözü yerine getirmek. Bu yıl yönetim, teknik heyet, futbolcular, taraftarlar ve tüm camia birlik olursa her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Geçtiğimiz sezon Sivasspor şampiyonluğa çok yaklaştı. Biz ise ülkenin 4 büyük takımından biriyiz. Her şey çok daha kolay olacaktır.”

Milli takımın Avrupa Şampiyonasında büyük bir başarı elde ettiğini de kaydeden Giray, “Milli takıma şampiyonanın devamında da başarılar diliyorum. İnşallah kupayı alarak bizleri sokağa dökerler. Amacım Trabzonspor forması altında başarılı bir performans sergileyip bundan sonraki turnuvalarda ay-yıldızlı formayı giymek” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title