Haberler

Antdob, Kasım Ayında 20 Eserle Sahnede

Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), gelecek ay 20 temsil gerçekleştirecek.

Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), gelecek ay 20 temsil gerçekleştirecek.

ANTDOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni sanat sezonunda renkli bir repertuvarla perdelerini açan topluluk, kasım ayında opera, bale, modern dans, müzikal, konser ve çocuk oyunu olmak üzere 20 temsille sanatseverlerin karşısında olacak.

Topluluk, "Bir Yaz Gecesi Rüyası" adlı bale eserini 1 ve 3 Kasım tarihlerinde sanatseverlerle buluşturacak. 6 ve 8 Kasım'da Puccini'nin sevilen eseri "Tosca"yı sahneleyecek topluluk, 10 Kasım'da da Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 74. yılı anısına konser verecek.

Victor Hugo'nun romanından uyarlanan "Notre Dame'ın Kamburu" balesi, 13 ve 15 Kasım tarihlerinde izlenebilecek. ANTDOB sanatçıları 17 ve 27 Kasım'da

"Figaro'nun Düğünü", 24 Kasım'da "Satılmış Nişanlı" operalarını, 30 Kasım'da ise "Türküyem" müzikalini sahneleyecek.

Ünlü sufi dansçı Ziya Azazi'nin solist olarak sahne aldığı "Mevlana'nın Çağrısı" adlı bale, 20 ve 22 Kasım'da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Topluluk 2 ve 29 Kasım'da ise müze konserleri verecek. "Kuklacı", "1 Piyano 4 Solist", "Haydi Çocuklar Operaya" ve "Mavi Enstrüman" ise bu ay çocuklar için düzenlenecek etkinlikler arasında yer alacak.

Muhabir: Güç Gönel

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title