Haberler

Antalyasporlu Futbolcu Ertuğrul Arslan, Dünya Evine Girdi

Antalyasporlu Futbolcu Ertuğrul Arslan, Gül Doğan ile Dünya Evine Girdi.

Antalyasporlu futbolcu Ertuğrul Arslan, Gül Doğan ile dünya evine girdi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Bizim Oda Restorant'ta düzenlenen düğün töreninde Ertuğrul Arslan-Gül Doğan çiftini Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, yönetim kurulu üyesi Erdal Sarılar, Sivassporlu futbolcu Hayrettin Yerlikaya, Trabzonsporlu futbolcu Erdinç Yavuz, Yozgatsporlu futbolcu Ümit Temel, Sivasspor eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Koçak ve yakınları yalnız bırakmadı.

Antalyasporlu futbolcu Ertuğrul Arslan, Antalyaspor'a transfer olduğunda nişanlandığını söyleyerek, "Antalyaspor ile sezon sonunda şampiyon olur, çifte düğün yapar demiştik. Bugünkü mutluluğumuzun ayrı bir önemi de Antalyaspor'un şampiyonluğu oldu. İnşallah bu evlilik bana şans getirir ve Süper Lig'de de Antalyaspor'u layık olduğu yere taşırız" dedi.

Eski takımı Sivasspor ile ilgili de değerlendirmede bulunan Ertuğrul Arslan, Sivasspor'un ligdeki başarısının kendisini gururlandırdığını, Anadolu'dan bir takımın şampiyon olmasını çok istediğini sözlerine ekledi.

Ertuğrul'un eşi Gül Arslan da, evliliklerinin eşine ve Antalyaspor'a başarılar getirmesini diledi.

(İG-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title