Haberler

    Antalyaspor'u Uçuran Pilotlar Sahaya İndi





    Şansal ve Çomak, ziyarette teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla sohbet ederek, ligin 25. haftasında sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçı için başarılar diledi.



    Teknik direktör Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, aynıpilotlarla seyahat etmekten memnun olduklarını belirterek, Şansal ve Çomak ile gittikleri deplasmanlardan başarılı sonuçlarla döndüklerini belirtti.



    Yerde yönetim, futbolcular ve teknik kadrodan oluşan bir ekiplerinin olmasının yanı sıra bir de havada kaptan ekiplerinin olduğunu dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu:



    "Mutlu gidiyoruz, mutlu dönüyoruz. İnşallah bu hep böyle devam eder. Tabii ki her şeyi bir tek ona bağlamamak lazım. Bir de sahada çalışmak, mücadele etmek gerekiyor. Bugüne kadar gittiğimiz her deplasmandaher şey mükemmel gidiyor. Hatta geçen gittiğimizde hostes kardeşimiz, taraftarlarla güzel tempo tuttu. Yani iyi bir hava var. İnşallah sonuna kadar bunu iyi bir şekilde götürürüz."



    Çalımbay, Şansal ve Çomak ile Türkiye'nin her yerine gittiklerini vurgulayarak, "İnşallah hep beraber Avrupa'ya gitmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Oralara da beraber gideceğiz ve mutlu bir şekilde döneceğiz." diye konuştu.



    Kaptan pilot Şansal da böyle bir ekibin parçası olarak görülmeninkendileri için onur olduğunun altını çizerek, "Türkiye'de yaşadığımız bu başarıyı seneye Avrupa'da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Avrupalı olan şirketimizleAntalyaspor'u seneye de Avrupa'ya götürmek istiyoruz. Bu güzel ortamı ileriye taşımak istiyoruz." dedi.



    İkinci pilot Çomak ise Avrupa'ya Antalyaspor'u götürmenin kendilerini mutlu edeceğini kaydetti.




    Üç deplasmanda üç galibiyet




    Özel bir şirkette görev yapan kaptan pilot Fatih Şansal ile ikinci pilot Mehmet Çomak, Antalyaspor'u bu sezon Trabzon, Gaziantep ve Rize deplasmanlarına götürdü.



    Antalyaspor, bu üç deplasmandan da galibiyetle döndü. Akdeniz ekibi, Trabzonspor'u 1-0, Gaziantepspor'u 3-0, Çaykur Rizespor'u da 2-1 yendi.



    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Rıza Çalımbay Antalyaspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    4 çocuk annesi eşini sokak ortasında katleden şahıs, cinayet sonrası cesedin başında bekledi

    4 çocuk annesi eşini sokak ortasında katleden şahıs, cinayet sonrası cesedin başında bekledi

    Küçükçekmece'de fabrika yangını! Dumanlar 3 ilçeden görülüyor

    Küçükçekmece'de fabrika yangını! Dumanlar 3 ilçeden görülüyor

    İmamoğlu mu Kurum mu? Seçime üç gün kala İngilizler bir tarafı 'Avantajlı' görüyor

    İmamoğlu mu Kurum mu? Seçime üç gün kala İngilizler bir tarafı "Avantajlı" görüyor

    Miting alanında atılan slogan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırttı: Nereden çıktı bu?

    Miting alanında atılan slogan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı şaşırttı: Nereden çıktı bu?

    İsmailağa ile Cübbeli Ahmet arasındaki kavgada yeni perde! Tartışma yaratan video yeniden dolaşıma sokuldu

    İsmailağa ile Cübbeli Ahmet arasındaki kavgada yeni perde! Tartışma yaratan video yeniden dolaşıma sokuldu

    İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    title