Haberler

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: "Takımlar Çok Güçlendi"

ANTALYASPOR teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Bu sezon ligin daha zor olacağına inanıyorum.

ANTALYASPOR teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Bu sezon ligin daha zor olacağına inanıyorum. Çünkü yarışa Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor da girecek. Çok güçlendiler, çok transfer yaptılar" dedi.

TEMPO DAHA DA YÜKSELDİ

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde bulunan Dorukkaya Green Park Otel'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı takım, bugün kondisyon ağırlıklı atrenman yaptı. Teknik direktör Çalımbay'ın da antrenman temposunu daha da yükselttiği gözlendi. R(ıza Çalımbay, sabah antrenmanında futbolcularına pas ve şut çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Çift kalede futbolcuların gol sevinçleri antrenmana renk kattı. Kırmızı beyazlı takımın yıldız futbolcusu Eto'o ise sık sık arkadaşlarıyla şakalaştı.

ÇALIMBAY KAMPI DEĞERLENDİRDİ

Antrenmanın bitiminde 16 Temmuz'da sona erecek çalışmalarını değerlendiren Rıza Çalımbay, mükemmel bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi, "Gereken çalışmanın hepsini yaptık. Bir hazırlık maçı oynadıktan sonra ara verip Avusturya'da kampa gireceğiz. Orada da 3 hazırlık maçı oynayacağız" diye konuştu.

'BEŞİİKKTAŞ ZOR MAÇ"

Sözlerine ligin ilk haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatarak başlayan Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Ligde kolay maç yok. Bütün takımları görüyorsunuz. Hepsi inanılmaz şekilde çok iyi transferler yapıyorlar. Herkes ilk maçını kazanmak ister. Bize ilk maçta şampiyon bir takımın çıkması da bu maçın kolay olmayacağını gösteriyor. Biz de ilk maça iyi bir netice ile başlamak istiyoruz. Deplasmanda oynuyoruz ama ben takımıma güveniyorum. Biz geçen sezon gibi nasıl zor durumdan çıkarken çok iyi şekilde kenetlenmişsek, aynı şekilde kenetlenirsek, aynı şekilde düşünürsek biz istediğimiz şekilde çıkarız. Beşiktaş maçı her türlü ihtimale açık bir maç. Biz hepsinin farkındayız. Beşiktaş takımının gücünü de biliyoruz. Nasıl bir takım olduğunu da biliyoruz. Kendi takımımı da biliyorum ve oradan iyi bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum."

'TAKIMLAR GÜÇLENİYOR"'

Rıza Çalımbay, yeni sezonun daha zor zevkli geçeceğini belirtti, "Çünkü Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor da yarışa girecek. Çok güçlendiler, çok transfer yaptılar. Medipol Başakşehir'de transferler yapıyor. Hala inanılmaz şekilde transferler yapıyorlar. Anadolu takımları olarak bizler de yapmaya çalışıyoruz" dedi.

'MBİLLA VE MOTTA'NIN GİTMESİNİ İSTEMEZDİM'

İki transfer daha yapmayı düşündüklerini açıklayan Rıza Çalımbay, transferde eksiklerini tamamladıklarını vurguladı. Çalımbay, son olarak şunları söyledi:

"Mbilla ve Motta'nın gitmesini istemezdim. Geçen sezon başarılı olduysak, bu 2 futbolcumuzun bunda çok payı vardı. Onların yerini dolduracak arkadaşlar aldık. Kafamızda iki tane daha transfer var. Yönetim ile de konuşuyoruz. Bu kampı geçip maçları oynadıktan sonra en gerekli olan yerlere o transferleri kullanmamız gerektiğini söyledim. Takımıma yürekten inanıyorum. Başarılı olmak istiyorsak, geçen sezonla aynı mantalitede olmamız lazım."

- Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title