Haberler

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: "İlkleri Başardık"

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nı Medipol Başakşehir'in kazanmasını ve Avrupa'ya gitmek istediklerini belirterek, "Antalyaspor'da ilklere imza attığımız için hepimize ayrı gurur veriyor.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nı Medipol Başakşehir'in kazanmasını ve Avrupa'ya gitmek istediklerini belirterek, " Antalyaspor'da ilklere imza attığımız için hepimize ayrı gurur veriyor. Biz burada ilkleri başardık" dedi.

Rıza Çalımbay, haftalık değerlendirme toplantısı yaptı. Göreve geldiğinde Antalyaspor'un 2 puanla son sırada olduğuna değinen Çalımbay, futbolcular, yönetim, teknik heyet ve taraftarın bir arada başarıyı yakaladığını anlattı. Son sıradaki takımın sezon sonunda ligi 5'inci tamamlamasının ve Avrupa Kupası'na katılmasının konuşulmasının büyük başarı olduğunu vurgulayan Çalımbay, "Son maçımızı iyi bitirmek istiyoruz. Sezonda çok yoğun oynayan arkadaşlarımızı oynatmayacağız. Genelde oynamayan arkadaşlarımıza şans vereceğiz. Önemli olan önümüzdeki sezona iyi bir şekilde hazırlanmak. Transferde iyi çalışmamız gerekiyor. Bu yıldan ders alarak iyi başlamamız gerekiyor. Önümüzdeki sezon bizim için hayati derecede önemli" diye konuştu.

"AVRUPA'DA ANTALYA'YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK"

Basın mensuplarının Ziraat Türkiye Kupası finali hakkındaki sorusu üzerine Çalımbay, şunları söyledi: "Bütün isteğimiz Medipol Başakşehir'in kazanması bizim de Avrupa'ya gitmemiz. Elimizde olan bir şey değil, her şey olabilir. Bütün arkadaşlarıma sezon boyunca gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki sezon da aynı şekilde sürdürürüz. Medipol Başakşehir kazanırsa biz Avrupa'ya gideceğiz. Avrupa'da da Antalyaspor'u en iyi şekilde temsil ederiz."

"EN RAHAT ÇALIŞTIĞIM YER"

Çalımbay, sezon sonu Antalyaspor'dan ayrılacağı söylentileriyle ilgili "Gitmek istesem de gidemem sözleşmem var. Yönetim de böyle bir şey olmadığını söyledi. Görevimin başındayım yönetimi taraftarı çok seviyorum. Benim en rahat çalıştığım yerlerden biri. Burada aile havası var, İnşallah bozulmaz. Bunun üzerinde durmaya gerek yok" dedi.

"İLKLERE İMZA ATMAK GURUR VERİCİ"

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Çalımbay, her bölgeye takviye yapacaklarını söyledi. İyi ve kaliteli futbolcuları takviye etmek istediklerini kaydeden Çalımbay, "Gurur duyulacak rekorlar kırıldı. Bundan sonra önemli olan üstüne koymak. Bu sene rekor peşinde değildik. Ligde iyi yere gelmek üst sıraları kovalamaktı ve şu an bize göre en iyi yerdeyiz. Antalyaspor'da ilklere imza attığımız için hepimize ayrı gurur veriyor. Biz burada ilkleri başardık" diye konuştu.

GAZİANTEPSPOR HAZIRLIKLARI

Basın toplantısının ardından Çalımbay yönetiminde kırmızı beyazlılar cuma günü sahasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Çalımaby futbolcularıyla antrenman öncesi kısa toplantı yaptı. Antrenman koşu ve ısınmayla başladı, taktik maçla sona erdi. Antrenmana izinli Motta, sakat El Kabir ile ameliyat olan Chico katılmadı. Antrenmanı Antalyaspor taraftarı da izledi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Antalyaspor Başakşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title