Haberler

Antalyaspor Konyaspor Karşısında 3 Puanı Tek Golle Aldı

Turkcell Süper Ligi'nin 20. Haftasında Antalyaspor, Kendi Sahasında Konyaspor'u 1-0 Yendi.

Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Antalyaspor, kendi sahasında Konyaspor'u 1-0 yendi.

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural da Antalyaspor taraftarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Rakibe göre daha fazla pozisyon bulduklarını ifade eden Vural, "İkinci yarı pozisyon anlamında maç daha kısır geçti. Genel anlamda geçen haftanın çok popüler, çok moralli, çok iyi bir takımını iyi bir oyunla yenmek ileriye yönelik bizi çok umutlandırdı" diye konuştu.

Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Vural, takımının son iki haftada 6 puan kazandığını belirterek şöyle konuştu: "Bu 6 puan, Antalyaspor için çok önemli bir gelişme oldu. Bize yakın rakiplerimizin kaybetmesi bizi hem yukarıya yakınlaştırdı hem de tehlike bölgesinden uzaklaştırdı. Umarım bu ciddiyetimiz ve isteğimiz devam edecektir. Önümüzdeki hafta Sivasspor karşısında umduğumuz puanı alabilirsek, ligin ilk başlarına çok iyi bir giriş yapmış olacağız. Bu da bize ileriye yönelik birkaç maç kaybetme hakkı verecek, takımın daha stressiz oynamasını sağlayacak. Bu maçı Antalyaspor taraftarına armağan ediyorum"

Yılmaz Vural ayrıca, maçın hakemi Hakan Sivri Servi'nin iyi maç yönettiğini söyledi.

Antalyasporlu oyuncu Volkan da, Konyaspor ile iyi mücadele ettiklerini ve artık Sivasspor maçına odaklanacaklarını belirtti.

BİLİNÇLİ OYUN OYNANMADI

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam da, maç sonrası yaptığı basın toplantısında, bütün yurtta soğuk hava hakimken Antalya'da sıcak bir havada futbol oynadıklarını belirtti. Güzel havayı sadece mücadele yönünden değerlendirebildiklerini anlatan Sağlam, "İki takım da oyun olarak belli bir kalitenin üzerine çıkamadı, çok bilinçli oyun oynanmadı. Rakibin kazanma hırsı, arzusu ve isteği özellikle içinde bulunduğu konumdan dolayı bizden daha yüksekti. Duran bir toptan yediğimiz golle mağlup olduk. Antalyaspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Konyasporlu oyuncu Erman ise iyi mücadele ettiklerini fakat duran toptan gol yediklerini söyledi. Konyaspor kalecisi Özden de duran toptan gol yediklerini belirterek "Benim hatam yüzümden Konyaspor yenildi. İnşallah Beşiktaş maçında iyi bir skor elde ederiz" dedi.

(ŞT-EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title