Haberler

Antalyaspor Güç Depoladı

Antalyaspor, devre arası hazırlıklarını sürdürdüğü Belek kampında, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki sabah antrenmanında yağmurlu havada kuvvet, dayanıklılık ve kondisyon çalışması yaptı.

Antalyaspor, devre arası hazırlıklarını sürdürdüğü Belek kampında, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki sabah antrenmanında yağmurlu havada kuvvet, dayanıklılık ve kondisyon çalışması yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Belek kampında ikinci yarıya hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Kampta günde 2 antrenman yapan kırmızı beyazlılar, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki sabah idmanını yağmurlu havada gerçekleştirdi. Isınma ve koşuya başlayan idmanda Çalımbay, futbolcularına kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptırdı. Antrenman sınırlı alanda kaleli taktik maçıyla sona erdi. Antrenmanda Çalımbay, futbolcularına uyarılarda bulundu.

ETO'O TRANSFERİ

Antalyaspor'da kamp çalışmalarının yanı sıra yönetimin de transfer görüşmelerinde hareketli saatler yaşanıyor. Beşiktaş ile aynı otelde ikinci yarıya hazırlanan Antalyaspor'da, Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o'nun takımdaki geleceği merak konusu oldu. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Eto'o'nun başka takıma gitmesi ya da takımda kalması konusunun bir an önce netleşmesini istediği öğrenildi. Eto'o'nun takımdaki geleceği ve transfer görüşmeleri hakkında Çalımbay, "Ya burada olacak ya orada. Bu işi bir an önce tamamlamalıyız. Bugün yarın bu iş netleşmeli. Bunun kararı verilmeli" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Eto'o'dan detay

Rıza Çalımbay detay

Antrenmandan detay

HABER: TOLGA YILDIRIM - KAMERA: MEHMET KILIÇASLAN/ANTALYA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Antalyaspor Samuel Eto Belek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title