Haberler

Antalyaspor Genel Kurula Gidiyor

Antalyaspor'da Genel Kurul Kararı Alındı. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Yaptığı Yazılı Açıklama ile 28 Haziran'da Olağan Genel Kurul Yapacaklarını Bildirdi.

Antalyaspor'da genel kurul kararı alındı. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, yaptığı yazılı açıklama ile 28 Haziran'da olağan genel kurul yapacaklarını bildirdi.

Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Medyadan takip ettiğimiz ve yakın çevremizden edindiğimiz bilgilere göre, şu an kamuoyundaki yaygın kanı, yönetimimizin bir kısmının görevi bırakacağı ve mevcut yönetimdeki bazı arkadaşlarımızın başkanlık için aday olacağı yönündedir. Kamuoyumuz şunu iyi bilmelidir ki, genel kurulumuzda ben ve diğer tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım görevi devretmeyi istemektedir. Yönetimdeki hiçbir arkadaşım, başkan olma veya yeniden görev alma peşinde değildir. Özverili çalışmalarımız sayesinde kulübümüz şu an hem Süper Lig'e yükselmiş hem de borçlu bir durumdan yaklaşık 20 milyon YTL'lik bir gelire sahip, güçlü bir kulüp haline gelmiştir. Buna karşın üzülerek takip ediyoruz ki, Antalyaspor için elini taşın altına koyacak, bayrağı devralarak şehrin takımını sahiplenecek aday ya da adaylar şu ana kadar ortaya çıkmamıştır. Antalya'nın bütün dinamikleri bu şehre ve şehrin takımı Antalyaspor'a sahip çıkmalıdır." (AT-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title