Haberler

Antalyaspor'dan Müthiş Galibiyet

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Doll: "Hakemin Değerlendirmesini Herkes İzleyecek"

Spor Toto Süper Lig 8. hafta mücadelesinde Antalyaspor'u konuk eden Gençlerbirliği, rakibine 3-2'lik skorla mağlup olarak lig yarışında ağır bir darbe aldı.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll, "Maça iyi başladık ve golü attık. İlk yarıda ikinci golü de bulacak pozisyonlar oldu ama orta sahada direncimiz düştü, iyi mücadele edemedik ve ilk yarı 1-1 bitti.

İkinci yarıya da iyi başladığımızı söyleyebilirim. İkinci golde şanslıydık ve 2-1 öne geçtik. Sebebini bilemediğimiz bir nedenle Alpaslan'ın kırmızı kart görmesi bizi etkiledi. Hakemin kararı ağırdı ve yönetimini herkes izledi. Değerlendirmesini izleyiciler yapacak" ifadelerini kullandı.

Bugün maç sonunda konuşulacak tek ismin hakem Serkan Çınar olduğunu belirten Orhan Şam, "Bir takım 5 dakikada ancak bu kadar katledilebilir. Bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadık. Antalyaspor'un galibiyetine göle düşürmek istemem, ancak galibiyette yüzde 50-60 hakemin payı var.

Hakem maç içinde verdiği kararlarla bizi doğradı. Oyuna yeni giren Alparslan'a ilk hareketinde kırmızı kart verdi. Yaptığı harekette art niyet yoktu. Antalyaspor'un kazandığı serbest vuruş öncesinde avantaj verdi, ancak rakip avantajı kullanamayınca, faul verdi. Bir de Süper Lig'de maç yönetiyorlar. Bir maç ancak bu kadar kötü yönetilebilir.

Hakem bizi saha içinde tehdit etti. Kendisiyle konuşmak istediğimizde, kart gösteririm diyerek tehdit etti. Böyle futbol oynanmaz. Çocuk değiliz. Serkan Çınar bugün resmen ekmek paramızı çaldı" dedi.

Maç öncesinde tüm planlarını galibiyet üzerine kurduklarını dile getiren Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Önemli bir üç puan aldık. Oyunun başından sonuna kadar iyi hamleler yaptık. Son haftalarda ilk golü yememize rağmen geri dönmemiz, gelecek açısından umut verici.

Kazanmayı alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz. Başarı güzel bir kadına benzer, sevgiyi vermezseniz sahip olamazsınız. Oyunun geldiği, gittiği anlar oldu, ancak penaltıyı kaçırdıktan sonra oyunu bırakmadık. Karşılaşma 3-2 bitti, fakat 4-2, 5-2'de bitebilirdi" diye konuştu.

Antalyasporlu futbolcular Veysel ve Ivan Radeljıc ise sert bir karşılaşma sonrasında sahadan 3 puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title