Haberler

Antalyaspor'da Transfer Çalışmaları

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho transferinin bitmek üzere olduğunu söyledi.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de daha hedefli bir takım oluşturmak için çalışmalara başladıklarını bildirdi. Sezon başında yıldız futbolcu Samuel Eto'o transferiyle büyük ses getirdiklerini kaydeden Gencer, Eto'o ile gündeme düşen Ronaldinho ile de transfer için son noktaya geldiklerini kaydetti.

Samuel Eto'o'nun 66. FIFA Kongresi kapsamında düzenlenen ve Meksika Veteran Futbol Takımı ve FIFA Efsaneler Karması dostluk maçı için Meksika'da olduğunu hatırlatan Gencer, "Ronaldinho da bu maçta oynamak için Meksika'da bulunuyor. Eto'o ve Ronaldinho transfer konusunda görüştüler. Ronaldinho transferi her an bitebilir. Antalyaspor'a gelebileceğini Eto'o aracılığıyla bildirdi. İki taraf da şartlarını sundu. Şartlarda anlaşabilirsek Ronaldinho Türkiye'ye gelebilir." dedi.

Kaynak: AA / Spor

Gültekin Gencer Antalyaspor Samuel Eto Ronaldinho Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title